València Triatló dóna el salt a Europa

El cap de setmana del 8 de setembre de 2018, el València Triatlón serà prova ETU

València vol situar-se en el panorama internacional de triatló i ja té a la mà una gran oportunitat per fer-ho. El pròxim setembre de 2018 la capital acollirà una prova de la Copa d’Europa ETU, una cita que rebrà per tant uns participants de luxe.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La cita se celebrarà en el marc d’una nova edició del Valencia Triatlón. És a dir, que el cap de setmana del 8 de setembre la previsió és superar tots els rècords de participació i assistència amb motiu de la prova internacional.

PUBLICITAT

Es mantindrà l’essència

A més de l’elit europea, el Valencia Triatlón acollirà, com habitualment, les seues carreres Open en distàncies sprint, olímpica, supersprint, triatló de la dona… en poques paraules, sense faltar a la seua essència oberta a tots els nivells, incloent l’aquatló per als més xicotets que, això sí, serà com enguany en la jornada de divendres.


Els valencians elit al València Triatló

 


PUBLICITAT

75 places ETU

La cita esportiva acollirà 75 triatletes en categoria masculina i femenina del segon i tercer esgraó elit. Són aquests aspirants els que busquen els punts per poder optar a les proves de la Copa del Món i fins i t0t Series Mundials. És a dir, un primer pas per obtenir el bitllet necessari per al màxim nivell.

PUBLICITAT

8 de setembre?

El que no està clar encara és la data. L’European Triathlon Union ha situat la data per al dia 8 de setembre, però encara s’està estudiant, segons fonts de la Federació Valenciana de Triatló, si fer la prova de l’ETU dissabte de vesprada o diumenge de matí.

Escenari: Marina Real

No canviarà la situació de la zona central del triatló. És a dir, la Marina Real del port de València que ha sigut l’escenari dels últims anys. Això permet tindre un entorn privilegiat i turísticament també cridaner per al públic assistent.

PUBLICITAT

Canvis en ciclisme

El que sí que hi haurà serà canvis en el recorregut de ciclisme. L’experiència d’aquest any obligarà a renovar el circuit i variar algunes zones per fer-les més segures i al nivell de l’exigència internacional que obliga una prova del circuit ETU.

Aparador internacional

El que sí està clar és el que suposarà la prova valenciana: serà un trampolí de la imatge del triatló a la Comunitat que es pretén traslladar fora de les nostres fronteres.

L’Europa triatleta mirarà a una València que haurà de respondre amb tot el seu menú d’oferta perquè tot ixca bé i, a més, amb una imatge acorde d’organització i preparació.

QUATRE PROVES ETU A ESPANYA

La cita valenciana amb la Copa d’Europa serà una de les quatre proves en territori espanyol que el calendari europeu estableix per al 2018.

El 18 de març, Gran Canària rebrà una prova. El 15 d’abril la competició es mourà a Melilla. El 8 de setembre, el centre neuràlgic serà València. I, per últim, el 7 d’octubre, i a més sent la carrera final de l’ETU, tancarà Huelva.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] València Triatló dóna el salt a Europa […]
  2. Una ETU ara i un Europeu després | Sense Límits Aventura - […] València Triatló dóna el salt a Europa […]
  3. El València Triatló es presenta al món | Sense Límits Aventura - […] València Triatló dóna el salt a Europa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »