Aguayo, a pel Nacional LD

El triatleta de l’Avant Moncada, en l’eixida del Campionat d’Espanya de l’Ibiza LD Triathlon

Emilio Aguayo (Avant Moncada) és dels triatletes que no es plantegen pors ni mitges històries. Va a per totes. Sempre. La prova és que en uns anys ha passat de dominar sprints i olímpics a donar el salt a la mitja distància i estar novament davant. Serà la principal opció d’una llarga llista de valencians competint al Ibiza Triatlón…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ara ha tornat a canviar el xip i es presentarà diumenge a l’eixida de l’Ibiza LD Triathlon. És Campionat d’Espanya de llarga distància i ho té en el punt de mira. A més, serà la seua tercera prova de la Copa d’Espanya i té opcions per acabar al podi de la classificació final.

PUBLICITAT

Debut

Tot i la bona predisposició i que les condicions d’entrenaments han sigut les idònies, és cert que l’Ibiza Triathlon serà el seu debut en la llarga distància.

PUBLICITAT

Això sempre implica prudència, tot i que Aguayo acostuma a tindre un rendiment d’alt nivell allà on competeix. L’exemple és el passat IM 70.3 de Lanzarote, on va acabar segon quan la seua idea era agafar experiència.


“El triatlón se pierde nadando y se gana corriendo”

 


PUBLICITAT

Una bona base

La trajectòria d’Aguayo li dóna tot el seu valor, i per això la seua presència a Eivissa és segurament un al·licient per als rivals però també per a l’organització. El valencià acudeix com un dels noms destacats a la cita de l’illa.

PUBLICITAT

A més dels bons resultats d’aquest any, el triatleta de l’Avant Moncada es va proclamar campió d’Espanya de MD en 2015. Té bagatge i qualitat com per ser un dels favorits.


“La obsesión por los Ironman daña el triatlón”

 


MOLTS VALENCIANS A EIVISSA

Aguayo no estarà sol a Eivissa perquè hi ha una bona presència d’equips i triatletes valencians. Els clubs més representats són Laboratorios SYS, que acudeix amb Cristina Roselló, Marta Noelia Lluch, Miguel Ruiz, Gorka Lucena, Gonzalo Fuentes i Sergio Juan, i el CEA Bétera, que tindrà en l’eixida a José Vicente Sánchez, Miguel Martínez, Rubén Montalbán i Javier Grande.

Però en són molts més. Una llista llarga. Tricarlet: Sergi Parra, Javier Terol i Francisco Cortés; A300W: Javier López i Sergi Bolado; Arena Alicante: Rafa Ballester, Carlos Guerrero i David Ortega; Carcaixent: Jorge Serra; Jiji-Jaja Vinaròs: Roberto Ronchera; Ontinyent: Ana Jordà; Benitatxell: Antonio Torres; A corre-cuita: Juan Carlos Martínez; Crevillent: Noelia Pomares; Poblats Marítims: Jorge Seguí; Tutriatlon: Héctor Navarro; i Trialcoy: Jaume Lara.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Aguayo, a pel Nacional LD […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »