Recta final per inscriure’s als Arbres i Castells

El 28 i 29 d’octubre es disputen fins a 15 carreres a la comarca de Camp de Túria

El 28 i 29 d’octubre donarà començament la VIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells. En menys de deu dies, la comarca de Camp de Túria viurà un cap de setmana d’homenatge a l’esport i al ric llegat arquitectònic i natural dels municipis que la componen. Les inscripcions estan obertes fins el dia 24.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mancomunitat

La Carrera dels Arbres i Castells és un esdeveniment organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria, amb la col·laboració de la Agència Valenciana de Turisme i de la Diputació de València.

PUBLICITAT

15 carreres

Durant el cap de setmana es realitzaran 15 carreres, 8 el dissabte dia 28 i 7 el diumenge dia 29. Perquè açò siga possible els 17 municipis de la comarca es van a coordinar gràcies a l’organització de la Mancomunitat Camp de Túria, fidel a la seua idea de “fer comarca” i actuar com a element vertebrador dels diferents municipis.

 


Más entre Árboles y Castillos


PUBLICITAT

Equips

Al llarg d’aquestes dues jornades de naturalesa i esport, equips compostos per mínim 8 i màxim 15 corredors/es competiran, carrera a carrera, en un entorn especialment dissenyat perquè siga un privilegi recórrer-ho.

PUBLICITAT

Arbres mil·lenaris, dos parcs naturals, castells medievals, poblats íberos, ruïnes romanes, una llarga llista que repassa la història de la comarca Camp de Túria.

PUBLICITAT

Borsa del corredor

Enguany la borsa del corredor conté una sèrie de detalls, com són la motxilla Prenaz 10, una tovallola de microfibra, la samarreta tècnica, barrita de cereals i gel energètic Aptonia, imant de la carrera.


Un reto entre árboles y castillos

 


Inscripcions fins el dia 24

Tots aquells amants de l’esport runner són a temps de participar. Les inscripcions, que poden realitzar-se a través de la pàgina web www.carreraarbolesycastillos.es, es tanquen el dimarts 24 d’octubre. Els/les corredors/as que no tinguen equip poden posar-se en contacte amb l’organització a través de Facebook, la web de la carrera i l’email deportes@mancomunitatcampdeturia.es.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Recta final per inscriure’s als Arbres i Castells […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »