Sesgueña, Open marató de btt

L’Aldea de Sesga i els voltants d’Ademús viuen dos recorreguts diferents

Ontinyent substitueix Polop per acollir una nova prova del circuit de les Comarques Centrals

Els caps de setmana ja porten bona cosa de bicicleta de muntanya. Ademús amb la prova de Sesgueña que és Open de marató de la Comunitat Valenciana, i la Marxa l’Ombria d’Ontinyent del Circuit de les Comarques Centrals centren tot l’interès. Les dues proves es disputen diumenge dia 22.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sesgueña, plat fort

L’Aldea de Sesga serà el centre d’atenció del cap de setmana de btt a Ademús. Els organitzadors de la carrera s’han atrevit amb una doble ració de llarga distància. La prova de l’Open de la Comunitat Valenciana serà la més llarga, la de 67 quilòmetres i +2.000m de desnivell. L’altra prova serà la marxa de btt de 38km i +1.000m.

PUBLICITAT

Recorregut marató

Les zones de pistes són les protagonistes de la carrera Open marató de la Sesgueña. Però, el recorregut promet emocions com algunes rampes de tants per cent prou alts, com alguna de quasi el 30% que obligará a estar pendent dels peus per si s’han de posar a terra.

Tot i això es tracta d’un recorregut molt rodador, però que compta, això sí, amb trialeres -cinc anuncien els organitzadors- i totes ciclabes.

PUBLICITAT

Inscripcions tancades

Ahir dia 18 es van tancar les inscripcions a les proves de la Sesgueña, una cita que eixirà diumenge a les 9.00h des de la plaça de bous d’Ademús, al carrer Sant Vicent. Serà, per cert, la primera edició d’aquesta carrera organitzada pel grup de Sesgueña Bike.

PUBLICITAT

Polop no; Ontinyent sí

El diumenge dia 22 s’havia de celebrar la prova de btt de Polop dins del circuit de les Comarques Centrals. No serà possible perquè els organitzadors d’aquesta prova han tingut problemes per tancar correctament la normativa. Polop, per tant, cau d’aquest circuit, tot i que des dels organitzadors asseguren que es treballa per poder celebrar la carrera el próxim 3 de desembre.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, la cita acaba substituïda per la de l’Ombria d’Ontinyent, que a més acollirà als corredors que estaven inscrits a Polop. Precisament Ontinyent obre el foc també amb la seua estrena en el calendari de la Comunitat.

El menú que tenen preparat els ontinyentins és un recorregut amb parts tècniques, altres més suaus i sobretot quilòmetres de pur btt: seran 40km i 900 metres de desnivell.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Sesgueña, Open marató de btt […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »