Compte enrere per a Penyagolosa Trails’18

Repassa les dades del sistema d’inscripció de la Penyagolosa Trails 2018, seu del Campionat del Món de Trail

Per a córrer allà on ho faran els millors corredors del món. Pròxim mes de maig de 2018 arriba la Penyagolosa Trails amb la seua edició més internacional, una vegada es va confirmar fa uns mesos que la mítica prova de Castelló al Penyagolosa, que al 2018 acollirà el Mundial de Trail ITRA. Manté però la CSP i la MiM obertes als corredors populars, i en breu obrirà inscripcions…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Novembre…

El sistema de preinscripció es manté com a les passades edicions. Preinscripció lliure i posterior sorteig per asignar les 2100 places -1500 de la MiM i 600 de la CSP. El que canvia és la data que s’avança en el temps.

El mes de novembre serà el mes clau en este procés de preinscripció que atorgarà la possibilitat de formar part d’un dels grans reptes dels amants del Trail a la Comunitat Valenciana.

La felicitat de la MiM


PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Les dates

El periode de preinscripció queda establert entre l’1 i el 21 de novembre, amb obertura i tancament del periode a les 19:00 h.

Posteriorment, el dia 24 de novembre es farà el sorteig pública i davant notari per asignar les 2100 places per a corredors populars que volen participar d’alguna de les dos distàncies 63 km o 115 km que han convertit la MiM i la CSP en proves de referència a nivell nacional i internacional format part de circuits com ara la Spain Ultra Cup o la Ultra Trail World Tour.

De Castelló a Winsconsin


PUBLICITAT

Del 10 al 13 de maig

Al 2018 la Penyagolosa Trails serà més gran que mai amb la disputa del Mundial de Trail ITRA, fet que farà que centre l’atenció del món del Trail a nivell internacional, i fet que provocarà també que la Penyagolosa Trails estiga més present que mai ja que les proves – Mundial, CSP i MiM- tindran lloc al llarg de 4 dies: del 10 al 13 de maig.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Compte enrere per a Penyagolosa Trails’18 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »