Elx, últim triatló de l’any

L’olímpic Ciutat d’Elx és la prova que tanca el calendari amb aigua a la Comunitat Valenciana

L’atractiu d’Elx i el seu Arenal és conegut i estimat pels triatletes. Aquest cap de setmana, diumenge 22, la ciutat alacantina acull la 3ª edició de la seua prova de distància olímpica i que posa fi a una temporada llarga i molt interessant.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Adéu a l’aigua

Més enllà d’Elx queden per tancar l’any esportiu alguns duatlons. El contacte amb l’aigua s’ha acabat i l’adéu és a la platja dels Arenals.

La distància olímpica és a més un atractiu més d’aquest triatló que començarà a les 9.00h i que compta amb 222 inscrits.

PUBLICITAT

1.500+40+10

Quilòmetre i mig de natació, 40km de ciclisme i els últims 10km a peu és la distància preparada pels organitzadors de la prova. Al darrere està l’Ajuntament d’Elx i l’estreta col·laboració del Club Ilicitano Triatlón, el Club Baeza, Trielx i LA 208 Triatlón Club.

PUBLICITAT

No drafting i també relleus

Dues característiques d’aquest triatló és que el sector de ciclisme serà no drafting, és a dir que a d’anar a roda, res. L’altra és que hi ha la possibilitat de fer la prova per relleus, amb les zones de transició destinades a tal efecte.

PUBLICITAT

Sectors i circuits

L’eixida i control de la prova serà a San Bartolomé de Tirajana (Arenales del Sol). La natació consistirà en un circuit de 1.500 metres a la platja dels Arenales del Sol i només una volta. En ciclisme, els 40km també seran una única volta per un recorregut circular i distret.

PUBLICITAT

Finalment els 10km de la carrera a peu amb què es tancarà la cursa tindran com a escenari el casc històric d’Elx i els vessants del Vinalopó. Seran, això sí, dues voltes de 5km cadascuna abans d’arribar a la meta al Passeig de l’Estació.

D’aquesta manera es posarà fi a una temporada de triatló que sense cap dubte ha generat moltes emocions i ha permès veure i sentir que aquest esport està molt viu a la Comunitat Valenciana.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Elx, últim triatló de l’any […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »