Controvertida suspensió del Triatló d’Elx

El fort onatge i la falta de seguretat en el segment de bicicleta impedeixen el Triatló Olímpic Ciutat d’Elx

En terra i sense poder competir. Vora 300 triatletes es quedaren passat diumenge amb les ganes de poder competir i poder tancar la temporada de Triatló, una vegada es va suspendre el Triatló Olímpic Ciutat d’Elx que havia de disputar-se en la coneguda zona d’Arenales. Les raons de la suspensió són diverses…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Amb les ganes…

La nota negativa del cap de setmana va ser la suspensió del Triatló d’Elx, prova que anava a tancar la temporada de Triatló a la Comunitat Valenciana. Estava tot preparat, amb el muntatge fet de les instal.lacions necessàries per a poder disfrutar d’una gran jornada de Triatló, però a la fi els vora 300 participants es quedaren amb les ganes de competir.

PUBLICITAT

Temporal de vent?

Segons va indicar la organització a través del seu facebook la suspensió va ser per el fort vent que provocava un onatge que impedia que tinguera lloc la prova.

Per moments es va valorar l’opció de poder fer un duatló anul.lant el segment de natació, però a la fi, després d’una reunió entre l’organització, la Federació, els servicis mèdics i la seguretat vial es va decidir supendre la prova.

Vos deixem el comunicat de l’organització al seu facebook.

«Se aplaza el III Triatlon Olímpico Ciudad de Elche por cuestiones climatológicas. El fuerte oleaje de esta mañana, con olas dehasta 2 metros, ha provocado que reunidas la Federación, la Organización, los servicios médicos y la seguridad vial, se haya tomado la difícil decisiónde suspender la prueba al no poder garantizar la seguridad de todos los participantes.
Se ha valorado detenidamente la opción de realizar un Duatlon, bicicleta y carrera, pero por cuestiones de logística era absolutamente imposible y se ha decidido aplazar la prueba a otra fecha.
Agradecemos la comprensión de tod@s l@s participantes y el esfuerzo del@s voluntarios y todas las personas involucradas en la Organización. Han sido meses de trabajo y tomar esta decisión ha sido muy duro.
En breve daremos más información

PUBLICITAT

Falta de seguretat

Segons altres informacions, el problema no era tant el temporal de vent i l’onatge com la falta de seguretat en el segment de bicicleta que va fer que la Guàrdia Civil no donara permís perquè la prova tinguera lloc, segons indica el Diario Información.

PUBLICITAT

Nova data

La suspensió arriba també en un moment en què recentment s’havia canviat el model de gestió en els triatlons de la Ciutat d’Elx, que havia provocat la desparació del Arenales 113.

Arenales 113 baixa el teló

Queda pendent que en els pròxim dies des de l’organització comuniquen si hi haurà una nova data per al III Triatló Ciutat d’Elx.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »