Tombatossals: Bernad repeteix

El de Borriol i Ana Luis Vicent s’imposen en la prova reina de la cita castellonenca

 

Fotos: Andrés Nuñez

És un dels noms de moda. Víctor Bernad va tornar a travessar un arc de meta com a guanyador. Porta un any dolç, com si el naixement del seu fill que ara sempre l’acompanya haguera portat la dosi de bona ventura necessària per completar grans èxits esportius. El de Borriol guanyava el cap de setmana la Maratomba de la Tombatossals, repetint el podi de l’any passat.

En categoria femenina era Ana Luis Vicent la guanyadora, un nom dels que s’han de tindre en compte. La corredora de La Pedrera va saber controlar la carrera i va arribar a la meta, després dels 42km, amb quasi deu minuts de diferència respecte a la segona classificada, Minerva Carceller. Va ser un nou espectacle de cursa, amb imatges per al record i moments intensos per esperar una nova edició.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bernad, 15 minuts de marge

En la Maratomba la gran victória va ser per a Víctor Bernad (Sport HG-Meridiano), que amb un temps de 04:25:19 va aconseguir un triomf molt ample respecte als seus rivals. Bernad va guanyar amb un marge de 15 minuts.

Alfonso De la Torre (Alcúdia de Veo Team) va ser el segon en meta amb un crono de 04:40:25, mentre que el podi el va completar Jefferson Otalvaro (Urban Running Castellón), amb 04:46:45.

PUBLICITAT

En dones, Luis supera a Carceller

En la categoria femenina, Ana Luis Vicent (CM La Pedrera) va ser la més ràpida amb 06:20:02 en una cursa en què la batalla va estar entre ella i Minerva Carceller (Amics del Clot), que va arribar poc més de nou minuts després (06:29:33). En tercera posició va finalitzar Vicen Alemany (CA Corriols Sueca) amb 07:05:42.

Territori Tombatossals, Maratomba. Primera femina, Ana Luis Vicent (CM La Pedrera) 6:20:02

Publicado por MyChip en Domingo, 22 de octubre de 2017


PUBLICITAT

Tombatossals: Ajustadíssim

En la prova mitjana, la de 21km, Francisco Javier Barea (Grupo Alpino Javalambre) va guanyar per segons. Només quatre segons el van separar de David Prades (Nike Trail). Tampoc no va acabar molt més lluny l’home que va completar el podi, Israel González (CM La Pedrera), a 1:02 de Barea.

 


La Tombatossals val per 3


PUBLICITAT

Foto: Andrés Nuñez

Mesado controla

Eva Mesado (Mur i Castell Tuga) va controlar la mitja distància amb un crono de 02:26:04. A més de tres minuts va finalitzar la seua màxima rival, María Eugenia Inturias. Per la seua part, Sonia Escuriola (Team Land-Gr33) era la tercera a la meta arribant poc més d’un minut després de la seua predecessora.

PUBLICITAT

Foto:: Andrés Nuñez

Intensitat a la Minitomba

En la Minitomba de la Tombatossals també hi va haver, i molt, de batalla. Raúl Ariño (AD Maestrazgo-Canyeros Bar) va haver de lluitar per evitar la pressió del segon classificat, Luis Antonio Alonso. Quatre minuts els van separar finalment en meta, i altres quatre minuts més tard va arribar el tercer home al podi: Josep Mateu (Multiesport El Castellet).

En categoria femenina, Soraya Julián (CM Vilafamés) guanyava amb 01:32:02 i molt poc després travessava l’arc final Noelia Fenollosa, que arribava juntament amb Sara Monzón.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Tombatossals: Bernad repeteix […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »