Una caiguda «professional»

L’ex ciclista professional alacantí García Martí es rescatat en patir una caiguda en BTT a Aigües

Ni els millors experts en la modalitat estan exents del perill que sempre suposa eixir a la muntanya. Que li ho diguen a l’ex ciclista professional Miguel Angel García Martí que passat cap de setmana va patir una forta caiguda quan estava fent una ruta de BTT en companyia del seu fill per la zona d’Aigües a Campello, a la província d’Alacant.

Una caiguda amb final feliç, segons conten des de Ciclo 21 però en la que hagué d’intervindre els bombers d’Alacant per rescatar-ho en helicòpter i que ha obert un procés de reflexió en l’ex ciclista professional al respecte de la BTT…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Accident fortuit…

La caiguda va tindre lloc quan estava fent una ruta amb el seu fill de 16 anys entre Aigües i El Campello. En una zona d’una recta i sense perill aparent, el seu pedal esquerrà va topetar amb una pedra fet que li va fer perdre el control de la bicicleta, eixint ell catapultat per damunt de la bici i pegant-se un fort colp que li va provocar un trencament de pelvis i de dos vertebres.

Segons conta el mateix ex ciclista professional de 51 anys, la caiguda va ser impactant. «Vaig caure amb força sobre el maluc. Colp molt sec que em fractura la pelvis i dos vertebres. Em done conter de seguida. Un dolor que no havia imaginat mai abans i la total incapacitat de moviment ni de arrosegar-me ni tan sols per terra».

PUBLICITAT

PUBLICITAT

La reacció

Afortunadament anava acompanyat pel seu fill que va ser qui hagué de buscar l’ajuda. Com que no hi havia cobertura hagué de tornar cap a la carretera per poder donar avís als equips d’emergències que ràpidament es desplaçaren al punt on es trobaven i hagueren de traslladar a García Martí en helicòpter a un centre hospitalari perquè fora atés de les seues fractures.

Publicado por Miguel Angel García Martí en Lunes, 23 de octubre de 2017


PUBLICITATPUBLICITAT

La reflexió

La caiguda no deixarà seqüeles físiques en el corredor que haurà això sí de recuperar-se de les seues fractures abans de tornar a pujar en la bicicleta, el que va ser campió d’Espanya d’UltraMarató 2016. Per a quan torne deixa també una reflexió vàlida per tots els amants de la BTT i de la muntaynya en general.

«Diverses reflexions em toca que fer ara» explica al seu facebook. «La primera em farà dubtar a l’hora d’entrenar en solitari per la muntanya en BTT. Nos ens adonem de com a prop tenim el pas del blanc al negre…». 

***Pots llegir la informació íntegra a:

http://www.ciclo21.com/rescatan-al-expro-garcia-marti-tras-una-grave-caida/


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Una caiguda “professional” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »