Ademús corona els campions de Maratón BTT

José Francisco Noguera i Arantxa Luis Alonso es proclamen campions de l’Open Maratón BTT de la Comunitat Valenciana

Pedalejant per lúltim racó de la Comunitat Valenciana. Pel Racó d’Ademús on passat cap de setmana es va disputar la I Sesgueña Bike, prova de 68 km 1500+ que tancava l’Open Maratón BTT de la Comunitat Valenciana que ha anant a parar a mans de José Francisco Noguera (CC Bici Store Valencia) i Arantxa Luis Alonso (CC Bici Store Valencia) companys de club i de passió per la bicicleta…

Amor sobre ruedas


PUBLICITAT

Bona primera edició…

Fins a Ademuz es desplaçaren un bon grapat de bikers disposats a afrontar els 68 km 1500+ del recorregut amb eixida i arribada a Ademús i l’aldea de Sesga, dur i atractiu amb zones com la senda de la Muela o rampes de fins i tot el 33% de desnivell en el tallafocs «La Casilla» que obligaren bona part dels participats a posar peu en terra. 

 

Foto: Cherlyner Ruiz Alvarez 

PUBLICITAT


Salida XCM de la Sesgueña Bike

Publicado por La Sesgueña Bike Sgb en Domingo, 22 de octubre de 2017


PUBLICITAT

Guanya Bou, Challenge per a Noguera

En categoria masculina la victòria va ser per al català Roberto Bou (Tbelles Cannondale) que va mostrar la seua superioritat i va emprar un temps de 03 h 05′ 31″, deixant en segona plaça a Cristobal Carnicer (Benicàssim-Me Gusta Luk) amb 03:12:51 i en tercer lloc a José Francisco Noguera (CC Bici Store Valencia) amb 03:13:36 que amb la tercera plaça sumava els punts suficients per a fer-se amb la victòria global de la Challenge de BTT XC Marathon de la Comunitat Valenciana FCCV. 

PUBLICITAT

Doblet d’Arantxa

En categoria femenina la victòria va ser per a Arantxa Luis Alonso (CC Bici Store Valencia) que a més va aconseguir el títol global a la Challenge BTT XC Marathon de la Comunitat Valenciana. La biker de Benaguasil va imposar-se amb un temps de 04:11:50, per davant de Marta Romeu (As Bike Team CD) i Aida Beteta (Monpedal Castellón). 

Arantxa Luis Alonso va mostrar la seua superioritat en una modalitat i distància de la que esta temporada ja va aconseguir l’autonòmic de Marató BTT a primers de setembre a Elda.

Un maratón de BTT

PUBLICITAT

Els guanyadors

Més enllà de les victòries en modalitat elit, repassem la resta de guanyadors del Challenge BTT XC Maraton de la Comunitat Valenciana.

 • ELITE M: José Francisco Noguera (CC Bici Store Valencia)
 • ELITE F: Arantxa Luis Alonso (CC Bici Store Valencia)
 • SUB 23: Vicente Javier Vera (Cult Bikes Specalized)
 • MA 30: Ismael Cabello (Kross New Race) 
 • MA 40: José Cabello (Kross New Race)
 • MA 50: José Máximo Palmero (MTB Morverdre)
 • MA 60: Armando Vidal (Huesca Bike CC)

I en 2018 més llarg…

Després d’esta experiència amb una Challenge BTT XC Maraton de només 2 proves, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana ja calfa motors de cara a l’edició de 2018, del que serà l’Open BTT Maraton de la Comunitat Valenciana, un OPEN que estarà composat per un total de 6 proves, fet que donarà més interés i dificultat al títol final.

El calendari provisional de les proves de l’OPEN BTT XC Maraton 2018 és el següent.

 • 25/02  TORRENT
 • 25/03   VILLAR DEL ARZOBISPO
 • 08/04   HIGUERUELAS
 • 22/04   ADEMUZ
 • 16/09   VILLALONGA (Campeonato Autonómico)
 • 21/10    SIETE AGUAS
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Ademús corona els campions de Maratón BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »