Títols de dos en dos

L’escalador d’Elda Jonatan Flor revalida a Barcelona el títol de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc i guanya també el Campionat d’Espanya de combinada

Pòdium de la valenciana Mari Alarcón en categoria femenina

A falta d’un que siguen dos títols. L’escalador d’Elda Jonatan Flor ho ha tornat a fer i passat cap de setmana a Barcelona va aconseguir de nou la victòria al Campionat d’Escalada en Bloc, revalidant el títol aconseguint en 2016. A més, va aconseguir també el títol nacional de la Combinada. No hi ha qui el puga parar quan la pared es posa cara amunt i encara resten molts somnis per complir…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Segon campionat…

Arribava com el gran favorit però hi havia que demostrar-ho. Així ho va fer el jove escalador d’Elda que als últims anys acumula molts títols a nivell nacional ja siga en el Campionat d’Espanya o a la Copa d’Espanya.

Esta volta tocava competir a la Sala la Foixarda a Barcelona i allà Jonatan es va imposar als seus rivals en els blocs equipats per Helena Aleman i Edu Marín, amb un Jerome Gonzlez que li ho va posar complicat, però no va poder impedir que Flor aconseguirà un doble títol en el campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc i en el Campionat d’Espanya de Combinada (Dificultat, Velocitat i Bulder).

“No sé cuál es mi límite”


PUBLICITATPUBLICITAT

Coleccionista de títols nacionals

Amb esta victòria, Jonatan Flor, als seus 20 anys, està acumulant un palmarés nacional ample en el que ja inclou els dos últims Campionats d’Espanya d’Escalada Búlder, el campionat de la Combinada 2017 i les 3 últimes Copes d’Espanya d’Escalada en Bloc (2014, 2015 i 2016)

I a per la Copa

Este 2017 encara podria ser millor per a l’escalador d’Elda que aspira també a sumar un nou títol de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc, competició de 4 proves que també va liderant després d’haver-se disputat la primera prova a Madrid. La pròxima cita serà el 28 d’octubre a Bilbao, i al novembre hi haurà doble cita a Plasencia el dia 11 i a Barcelona el dia 25.

PUBLICITAT

Alarcón en dones

El Campionat d’Espanya d’Escalada ens va deixar més bones notícies per a l’escalada valenciana amb el pòdium per a Mari Alarcón -tot i que competeix amb la federació catalana- que va fer segona per darrere de Itziar Zabala. 

Com en el cas de Flor, Mari Alarcón també aspira a fer un bon paper a la Copa d’Espanya d’Escalada en haver guanyat la primera cita a Madrid.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La temporada perfecta de Jonatan Flor | Sense Límits Aventura - […] Títols de dos en dos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »