Gala final de la Lliga de Castelló Nord

La Diputació de Castelló va acollir passat divendre la cerimònia de premis que tanca el circuit

Sonia Mundina i José Ángel Ebri són els més regulars i campions de la categoria absoluta

La IX Lliga de Castelló Nord ha estat una festa de la muntanya a la província. Des de la primera de les carreres, allà a meitat de març quan Borriol obria la competició, fins a l’última, a Vilafranca fa just un mes, l’emoció ha manat a cada jornada. Divendres es va posar el punt i final amb la Gala d’entrega de premis a la mateixa Diputació de Castelló, que ha estat un dels artífex de la competició.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Premis per a tots

La gala que va presentar un ple a rebentar de corredors i organitzadors, va tindre com a objectiu, com cada any, premiar l’esforç i la regularitat en mode de resultats de tots els participants.

PUBLICITAT

Mundina i Ebri, campions

Els guanyadors absoluts van ser Sonia Mundina (CM GR33) en categoria femenina, i José Ángel Ebri (Amics Curses Populars Alcalà-A) en masculina.


Una carrera amb molts guanyadors

 


PUBLICITAT

Mundina va sumar 416 punts al final de totes les proves, pels 394 de Diana Martorell (Mur i Castell-Tuga), que va ser segona, i els 386 d’Eva Bellés (CM At-Zenet), que ha sigut tercera.

En homes, Ebri guanyava per només quatre punts de marge. 370 sumava el corredor del club Alcalà per vèncer, mentre que el segon, Miguel Ángel Duplas (Calambres) acabava la Lliga amb 366. Amb 314 tancava el podi el tercer classificat, Álvaro Ribera (Mur i Castell-Tuga).


La Lliga Castelló Nord comença a rodar

 


PUBLICITAT

Altres categories

La gala de la Lliga Castelló Nord va premiar totes les categories, des dels cadets fins els masters. Per equips, els guanyadors han sigut els membres del Club Mur i Castell-Tuga amb 968 punts, pels 856 del CM Vistabella, i els 752 del club Maestrazgo-Portell Turisme.

PUBLICITAT

En promeses, els vencedors van ser Lledó Gas en dones i David Segarra (Maestrazgo-Portell Turisme) en homes. En veterans, el títol de la Lliga és en homes per a Ismael Segarra (Mur i Castell-Tuga), mentre que en dones hi va haver empat a 484 punts entre Eva Bellés (CM At-Zenet) i Ioana Petenchi (Running Moro).

En la categoria de masters, Juana García (Maestrazgo) i José Vila (Mur) seran els que recollir el títol de campions de la competició regular de Castelló Nord.

SET PROVES

La IX Lliga Castelló Nord la formen set proves. La primera va ser Borriol al març, i després es van anar succeint Atzeneta, Catí, Benassal, La Serra d’en Galceran, Vistabella i, per últim, Vilafranca, que va acabar de decidir la competició. Ara es tanca el cercle amb una gala que espera ser una festa del trail castellonenc.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els secrets de la Lliga Castelló Nord | Sense Límits Aventura - […] Gala final de la Lliga de Castelló Nord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »