BTT: Serrania i Comarques Centrals

Dos circuits en joc i dues cites ineludibles en la recta final: Tuéjar i Orba

El Circuit de la Serrania arriba a Tuéjar amb molt a dir encara en la classificació. Sumant la prova d’aquest cap de setmana són tres les que falten per tancar la competició. Al Circuit de les Comarques Centrals és el torn per a Orba, penúltima cita abans de saber qui són els campions.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tuéjar, 8ª prova

Tuéjar acull la 8ª prova del circuit de la Serrania, i ho fa amb una classificació que a falta de tres proves per finalitzar, està molt emocionant.

En homes domina la primera plaça César Belenguer (Bici Store), segon és Óscar Alonso (Asbike) i tercer Sergio Veliz (Loos Bike Mislata). En dones, la líder del circuit és Arantxa Luis (Bici Store), per davant de Mari Farga (JC Bike), mentre que el podi provisional el tanca Ana Aranda (Chelva Bike).

PUBLICITAT

La prova de Tuéjar és la 8ª després que el circuit s’iniciara a l’abril a Villar del Arzobispo, per continuar el seu pas per Gestalgar, la Yesa,Titaguas, Higueruelas, Sot de Chera i Chera.

Ara resten per finalitzar, a més de la cita de Tuéjar, el 12 de novembre Aras de los Olmos, i el 19 de novembre Losa del Obispo.

PUBLICITAT

Novetats: 10 sendes

El recorregut estarà ple de novetats en aquesta 19ª edició. Tindrà molta senda, fins a 10 trams, amb sorpreses segons apunten des de l’organització. Fins el quilòmetre 14,5 serà idèntic a l’any passat, però a partir d’ací es faran algunes variants amb pujada a l’emissora de la Buena Leche.

PUBLICITAT

Després, descens de la senda de la Cañada de Nieva fins l’Atzud i ja la meta. En total seran 42,5km amb 1.100 metres de desnivell acumulat. L’eixida, a les 9.00h, i la recollida de dorsal, de 7:30h a 8:45h.

PUBLICITAT

Orba, penúltima de les Centrals

La prova d’Orba, diumenge a les 9.30 hores, serà la penúltima del circuit de les Comarques Centrals. En la batalla per les classificacions hi ha molts bikers amb opcions d’acabar al podi. Seran 38km en què ho hauran de donar tot.

En homes ara mateix els tres primers classificats són Alejandro Seguí com a líder, Jesús Cebolla segon, i Dani Cepa tercer. En dones, domina Ayda Parra, amb Alicia Margalejo segona i Noemi Guillem tancant el podi provisional.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »