Bunyol corona a Jesús Gómez

A Rocío Martínez no li va caldre presentar-se a l’última cita per proclamar-se campiona de la Copa d’escalada en bloc

El campionat de la Comunitat es tanca amb la victòria en l’última cita de Joaquin Santander i Cristina Vidal

Gómez, tercer al podi amb Vidal, va sumar els punts suficients per guanyar la Copa

Bunyol va rebre dissabte l’última prova de la Copa d’escalada en bloc 2017 organitzada per la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de las Comunitat Valenciana (FEMECV). La localitat de la Foia va proclamar vencedors finals Jesús Gómez i Rocío Martínez, tot i que ell va ser tercer en l’última prova i ella no va haver de presentar-se. Les dues victòries que va obtenir a Elx i la Pobla de Tornessa li van ser suficients.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lluita entre Gómez i Santander

Jesús Gómez va haver de lluitar, i molt, per tancar la primera plaça del podi final de la Copa. Va ser Joaquin Santander qui s’ho va posar molt difícil en vèncer la competició de Bunyol. Gómez va notar la pressió i va haver de lluitar per sumar els punts necessaris en una competició molt emocionant fins el final.

PUBLICITAT

Finalment, en l’última prova Santander va sumar els 100 punts com a guanyador, mentre que Vicente José Peña acabava segon. La tercera posició la compartien Jesús Gómez i Pep Vidal, suficient perquè Gómez aconseguís el títol de campió de la Copa.

PUBLICITAT

La general final

En la general, finalment, Gómez sumava 65 punts a Bunyol que feien un total de 230. Es proclamava així campió, mentre que Santander acabava segon amb 195, i tancava el podi Anier Gozalvez, que tot i no participar a Bunyol es quedava amb 180 punts.

PUBLICITAT

Dones: Vidal guanya a Buñol

En la categoria femenina absoluta, Cristina Vidal va aconseguir el triomf a l’última prova de la Copa, mentre que en segona posició va finalitzar Sara Carpio. Tercera va ser Inés Zahonero. La prova va estar marcada per notables absències, ja que en el mateix cap de setmana es disputava la prova nacional a Bilbao.

PUBLICITAT

La general, per a Rocío Martínez

Rocío Martínez, amb 200 punts fruit de les victòries a Elx i la Pobla de Tornessa, tenia assegurat el títol. El mateix passava amb Cristina Robles, que era segona amb 106 punts i també tenia consolidada la posició. La seua absència a Bunyol no va ser un problema per a ella, perquè Sara Carpio, finalment tercera amb 100 punts, no podia superar-la.

Categories inferiors

La jornada va viure una sessió matinal molt entretinguda amb la base d’aquest esport. Les categories inferiors, des dels sub-9 fins als sub-18, van viure una llarga competició demostrant que l’escalada en bloc està molt viva.

En acabar la prova de Bunyol van quedar clars també els podis en aquestes categories. Són els següents: en sub-18 els campions van ser Jaume Peiró i María Santamarta; en sub-16 van vèncer la Copa Sergio Pau i Lucía Sempere; en sub-12 els campions van ser Candela Sepúlveda i Raúl Escribano; i en sub-9 Ángela Rovira i Pau Hervás.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »