L’Open Maratón BTT 2018 s’amplia

L’Open Marató de la Comunitat Valenciana s’amplia de les 2 proves de 2017 a les 6 de 2018

L’XC començarà a Banyeres de Mariola el 4 de febrer i acabarà a la Vall de Laguar amb l’Autonòmic

Novetats importants. La Federació Valenciana de ciclisme ha publicat el precalendari de les proves que hi haurà durant la pròxima temporada en el món de la BTT i hi ha canvis. Per primera, l’Open de Marató suma i suma molt, perquè si aquesta temporada havien sigut dues proves, ara en seran sis.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Marató: L’inici, a Torrent

La competició de l’Open Marató s’iniciarà a Torrent. La data, el 25 de febrer, i a partir d’aquell instant s’inicia la batalla pel títol. Just un mes després, el 25 de març, Villar del Arzobispo acollirà la segona prova, mentre que dues setmanes després arribarà la tercera cita: Higueruelas, el  8 d’abril.

PUBLICITAT

Pausa entre abril i setembre

Una vegada disputada la cita d’Higueruelas, el calendari haurà superat l’equador. La següent cita serà el mateix mes d’abril, el dia 22, a Ademús. Després hi haurà una pausa de més de quatre mesos.

Quan es reinicie la competició serà ja setembre. El dia 16 l’Open Maratón tornarà i l’escenari escollit pels clubs i la Federació serà Villalonga, que a més serà Campionat Autonòmic. Després només quedarà una prova per decidir els guanyadors en l’Open de la llarga distància. Serà Siete Aguas el 21 d’octubre.

PUBLICITAT

XC: Set proves

L’Open de BTT XC de la Comunitat tindrà en 2018 set proves. La primera de les cites, la que obrirà la batalla, serà Banyeres de Mariola el 4 de febrer. Només dues setmanes després arribarà la segona prova: La Vila-Joiosa, el 18 de febrer.

PUBLICITAT

Una vegada instal·lada la competició i amb la classificació general agafant forma, serà el torn per a la tercera cita, prevista per a l’11 de març a Xiva. Després s’haurà d’esperar un mes perquè torne la competició. Fins el 15 d’abril no hi haurà carreres de l’Open XC. Onil acollirà eixe dia la ‘reentré’.

PUBLICITAT

No serà moment per tindre problemes per part de cap corredor o corredora, perquè a partir d’esta carrera el calendari s’accelera. La localitat d’Agost rebrà el relleu d’Onil i serà el 20 de maig, i una setmana després serà el torn de la penúltima cita, a Villar del Arzobispo. Tancarà la competició, sent a més Campionat Autonòmic, la Vall de Laguar l’1 de juliol.

CAMPIONATS AUTONÒMICS

La reunió de la Federació Valenciana (FCCV) va establir també els Campionats Autonòmics. En la la especialitat de Marató la cita serà a Villalonga el 16 de setembre.

Pel que fa a la modalitat XC, la FCCV ha establert com a data de l’Autonòmic l’1 de juliol a la Vall de Laguar.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »