S’inicia el circuit de Duatló Cross Extremme

Banyeres de Mariola acull la primera de les tres proves del calendari previstes per la Federació

Una vegada finalitzada la temporada de triatlons, la recta final de l’any anima la vida del triatleta que encara té forces i ganes per acabar de tancar la temporada. El Circuit de Duatló Cross Extremme s’estrena amb la primera de les proves, a Banyeres de Mariola el pròxim dissabte de vesprada.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tres proves

El Circuit de Duatló Cross Extremme planteja aquesta temporada tres cites. La primera, dissabte a Banyeres de Mariola. Després, el calendari presentat per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ens transllada a Elx. Aquesta cita serà el 19 de novembre. Ja al mes de desembre, el dia 2, es tancarà la competició amb la tercera i última prova, a Torremendo.

PUBLICITAT

Banyeres, preparada

Banyeres de Mariola ha preparat un recorregut de 5,2km a peu, 17,6 de bicicleta i finalment 3,3km a peu que passen per les zones properes al Parc Natural de la Serra de Mariola. L’organització de la prova corre a càrrec del Club Triatló Banyeres de Mariola, amb la col·laboració de l’Ajuntament de de la localitat.

PUBLICITAT

Aquesta serà la 12ª edició de la carrera alacantina, que a més acull el Duatló Cross escolar, i tots els participants han de recordar que, tot i ser una competició, han de parar atenció en alguns moments de la carrera en què s’ha d’anar amb compte per evitar caigudes, especialment en el sector de bicicleta.

PUBLICITAT

Individual o parelles

La carrera es pot fer de manera individual, però també per parelles. Això sí, aquesta última modalitat, que pot ser per parelles de dones, d’homes o mixtes, no puntuarà per al global del circuit Extremme.

PUBLICITAT

Carrera de vesprada

La cursa serà de vesprada. Començarà a les 15.30h i des de les 14.15h es podran anar recollint els dorsals. El lliurament de trofeus, a totes les categories, es preveu per a les 18.30h. Tot tindrà lloc, tant l’eixida com la meta com els premis, en la zona habilitada al Poliesportiu Municipal de Banyeres.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] S’inicia el circuit de Duatló Cross Extremme […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »