Montanejos, les ganes de trail

La comarca de l’Alt Millars viu amb intensitat aquesta cita de gran acceptació

L’oferta són tres distàncies repartides en dues jornades entre dissabte i diumenge

Un gran número de participants espera enguany la triple oferta del Trail de Montanejos. Fa temps que les inscripcions estan esgotades per a una carrera amb diversos nivells que sempre ha atret un gran número de corredors i corredores.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tres distàncies

El que ofereix Montanejos és evident que té difícil comparació, perquè els paratges que envolten el poble són majestuosos al voltant del Maimona i tot l’entorn. Per això l’organització sempre té diferents recorreguts i dóna per molt. En seran tres distàncies.

PUBLICITAT

55km

Dues distàncies es disputaran dissabte i una diumenge. Per al dissabte està reservada la prova llarga de 55km i 2.400 metres de desnivell que a més conté un 65% de carrera per senda. L’atractiu és tot en el seu conjunt. L’eixida d’aquesta carrera serà a les 8.00h, ben matinera.

PUBLICITAT

Xarrada: Dona i trailrunning

Després, a les 9.30h, arribarà la segona cita. Serà el trail curt de 15km i 600m de desnivell amb més de la meitat del recorregut per senda i que és ideal per aquells que comencen en això del trail i volen fer-ho en un escenari immillorable.

Dissabte, a més, hi haurà moltes activitats paral·leles per amenitzar l’espera dels corredors i corredores que vagen arribant a meta. A les 9.45h començarà una prova d’orientació que durarà fins les 17.00h que l’organització ha batejat com la ‘Búsqueda del Tesoro’.

PUBLICITAT

A les 17.00h, en una altra de les activitats programades, es durà a terme una xarrada que pinta interessant: “Dona i Trailrunning”. Hi participen Ohiana Kortazar (corredora d’elit), Laia Cañes (corredora d’elit) i Nacho Martínez (entrenador nacional).

PUBLICITAT

30km, diumenge

Després ja començarà a respirar-se la tercera de les curses, la de 30km que començarà al dia següent, diumenge, a les 9.00h. Seràn 1.300 metres de desnivell amb gran part del recorregut també per senda. En quant es done l’eixida, i també en una oferta més per animar la zona d’eixida i meta, s’ha preparat la Greeny Minitrail i una ludoteca, tot per als més menuts.

TRAIL LES CAVES D’AGRES

El Circuit Xitxarra Trail arriba el diumenge a Agres i ho fa amb la prova del Trail Les Caves. La competició consta de 24km i fins el moment són 174 els inscrits. És una nova prova d’un circuit que està arribant a la seua recta final.

Igualment, després de l’eixida de la prova, que complirà amb la seua quarta edició i que està prevista per a les 9.00h, tindrà lloc la primera edició de la Pujada a les Caves. En aquest cas, serà un recorregut també amb eixida des del poble, però amb 14km de distància.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Montanejos, de deu | Sense Límits Aventura - […] Montanejos, les ganes de trail […]
  2. Trail de Montanejos: si o no? | Sense Límits Aventura - […] Montanejos, les ganes de trail […]
  3. De qui és un Trail? | Sense Límits Aventura - […] Montanejos, les ganes de trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »