Una Copa per a Eva

La corredora valenciana Eva Bernat es proclama campiona de la Copa d’Espanya CxM FEDME en fer pòdium a la Caravaca Trail Experience a Múrcia

Victòria també de Laia Mateu en categoria cadet i pòdium de José Carlos Díaz en Junior

La més regular del Trail nacional. La corredora de Cheste Eva Bernat (Selecció Valenciana) s’ha proclamat campeona de la Copa d’Espanya CxM FEDME, després de disputar-se la última de les cites al Caravaca Trail a Múrcia. Bernat, fa història en el trail valencià aconseguint un títol que l’any passat ja va tindre ben a prop. A més, la selecció valenciana va dur-se altres dos grans resultats amb la victòria global de Laia Mateu (CIM Penyagolosa Xodos) i el pòdium de José Carlos Díaz (Corremón Trail) en categoria junior.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una copa llarga i…

Havia advertit l’any passat del seu potencial i les seues intencions. Va fer un 2016 espectacular amb victòries destacades a la Marató dels Dements, el Trail 30 km Montanejos, la Carrera X Montaña Sierra de Chiva i el pòdium a la Copa d’Espanya CxM FEDME.

Enguany Eva Bernat (Like Sport Lurbel) ha donat un pas més endavant i este cap de setmana a la Caravaca Trail Experiencia de Múrcia s’ha proclamat campiona d’Espanya de la Copa CxM FEDME.

Una mala costumbre… muy sana


PUBLICITAT

El gran objectiu

«La Copa d’Espanya CxM FEDME era un dels meus objectius principals per esta temporada» explica Eva Bernat a Sense Límits Aventura. «I havent aconseguint la victòria no puc més que estar contenta» indica la corredora de Xest que ha estat la més regular a una Copa que va començar guanyant a la Mabo al mes d’abril i ha acabant fent pòdium a la Caravaca Trail ja al novembre, obligant-la a mantindre la forma física durant molts mesos. 

Líders valencianes de la Copa CxM

«La Copa se m’ha fet molt llarga i em trobava molt cansada. A la prova d’este cap de setmana m’ha tocat patir com sempre, però afortunadament tenia molt de marge a la general i em servien diverses posicions».

Tot i això, l’esperit competitiu de Bernat li ha fet estar sempre amb les millors, per evitar sorpreses desagradables i va acabar aconseguint un nou pòdium a la Carava Trail Experience sent tercera per darrere de Silvia Puigarnau i Bel Calero, veient a més com la seua companya de club i de selecció, la corredora d’Ontinyent Ana Tauste acabava en quarta posició.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Fent història

Bernat tenia la Copa virtualmente guantada, però havia de refrendar-la a la Caravaca Trail a Múrcia després que a la penúltima cita de la Copa a la Santa Cruz Experience se li escapara per molt poc l’opció de tancar la victòria matemàticament.

Ara Bernat ha aconseguit un títol que durant molts anys se li resistia al Trail valencià en la categoria femenina. De fet, Bernat és la primera dona valenciana en guanyar la Copa d’Espanya CxM FEDME des que ho ferà fa més de 15 anys la corredora d’Elda Lina Montesinos en els inicis d’esta competició a l’any 2000.

PUBLICITAT

SELECCIO VALENCIANA 

El pòdium d’Eva Bernat i la victòria absoluta a la Copa CxM FEDME per a Eva Bernat fa que la selecció valenciana recupere un protagonisme que no tenia a la Copa des dels títols de Lina Montesinos i Miguel Angel Sánchez Cebrián.

El futur és esperançador perquè a més de Bernat, la jove Laia Mateu (CIM Penyagolosa Xodos) s’ha fet amb el títol en la categoria cadet, amb molta autoritat guanyant també a la Caravaca Trail Experiencia quan ja tenia la Copa matemàticament guanyada, i en categoria junior José Carlos Díaz (Corremón Trail) ha aconseguit també un pòdium final a la Copa CxM FEDME tancant amb un gran resultat a Múrcia fent pòdium per darrere del seu company de club Ricardo Cherta.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Una Copa per a Eva […]
  2. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Bernat, corredora de muntanya de Cheste, guanyadora de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME, i dominadora del…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »