Montanejos, de deu

El Festival de Trailrunning amb tres distàncies i diferents activitats anima el cap de setmana a l’Alt Millars

Ríos, Cañes i Martorell en dones, i Callau, Ferrer i Martínez en homes, els vencedors de les diferents proves

Foto: Andrés Núñez/Last Race Studio

Montanejos va celebrar el cap de setmana una nova edició del seu Festival de Trailrunning i ho va fer deixant un gran sabor de boca. La comarca de l’Alt Millars va créixer amb la presència de dues mil persones que es van acostar a la zona per viure de prop les diferents carreres de dissabte i diumenge.

Molts va ser els vencedors perquè moltes van ser les proves. Dissabte al matí va obrir el foc la cursa de 55km, la més llarga, que acabava al voltant de les 20.00h de la nit. També dissabte es va disputar la distància més curta, els 15km, mentre que es guardava per a diumenge els 30km que tancava el Festival.


Montanejos, les ganes de trail


PUBLICITAT

Foto: Andrés Núñez/Last Race Studio

Capítol 1: 55km

I cal anar per parts, així que la primera de les cites, la més grossa, era la reina de 55km. Una prova molt exigent que va tindre com a vencedors, Cristian Callau (Mur i Castell-Tuga), que l’any passat va ser segon, i Elizabet Ríos (Burjarunners).

El podi el van completar en categoria masculina John Roglà (Mur i Castell-Tuga), que va arribar a 1:53 de Callau, i Abel Abad (Trail Si Eso), que ho va fer deu minuts més tard.


Adell imposa la seua llei a Montanejos


PUBLICITAT

En categoria femenina, la realitat és que Ríos va entrar a meta acompanyada per Eulalia Margarita Paucar (Desnivel+Trail), les dues amb 6:10:37, mentre que Mari Tamarit (Aper Alcoi) va completar el podi en la tercera posició a una mica més de dos minuts de diferència.

PUBLICITAT

Capítol 2: 15km

Las prova més xicoteta es decidia per altra part amb una bona dosi d’emoció. En homes les diferències eren molt curtes: Va guanyar Carlos Ferrer (Trail Running Onil) amb 37 segons sobre Germán Durillo (Forma Mobles-Correcosteres), mentre que el tercer, Alfredo Renzullo (Trail Running Onil), arribava a dos segons de Durillo.

En dones, Laia Cañes (HG Amlsport) s’imposava amb solvència –més de deu minuts de marge- sobre Inés Tirado (Mur i Castell-Tuga), mentre que tercera finalitzava Mírian Provencio (Alhama Coym).

PUBLICITAT

Capítol 3: 30km

L’últim capítol del Festival de Trailrunning de Montanejos el va posar diumenge la cursa de 30km. La gran emoció va estar en la categoria femenina, on es va imposar Diana Martorell (Mur i Castell-Tuga) en una cursa amb molts canvis de lideratge. En homes va guanyar el sub-23 Roger Martínez, que va entrar en meta amb l’ex-ciclista Roberto Heras, segon classificat.

PUBLICITAT

Martorell, en dones, va guanyar després d’avançar la seua company d’equip, Sílvia Miralles, que va acabar segona, i després de deixar també darrere Melisa Gali. La corredora de Corremón va arribar a ser líder de la prova però una caiguda i problemes en un turmell la van fer perdre posicions. Amb tot, i després de fer fins i tot una reflexió sobre si seguir o no, va acabar tercera a deu minuts de Martorell que guanyava amb 3:00:10.

Fotos: Andrés Núñez/Last Race Studio

En homes, Martínez i Heras van anar junts i van saber controlar la carrera. Només tenien per darrere l’actual guanyador de la prova, Emili Sellés, que amb tot va anar perdent gas després de patir problemes en un bessó. Heras, quatre vegades guanyador de la Vuelta a Espanya, va cedir l’honor del triomf a Martínez, que entrava guanyador a la meta de Montanejos amb 2:28:30.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Montanejos, de deu […]
  2. Trail de Montanejos: si o no? | Sense Límits Aventura - […] Montanejos, de deu […]
  3. De qui és un Trail? | Sense Límits Aventura - […] Montanejos, de deu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »