La Peña Rubia tanca el Xitxarra

Inscripcions obertes per a la VII Sierra Peña Rubia de Villena de pròxim 3 de desembre

La 7ª Mitja Marató Peña Rubia arriba pròxim 3 de desembre per a posar un espectacular punt i final al Circuit Xitxarra Trail. La prova comptarà amb 23,7km i un desnivell de 1.300 metres. Una cita que ha decidir la classificació final i que es disputarà el 3 de desembre. Les inscripcions estan obertes…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Nou recorregut

La carrera presenta un nou recorregut i una nova modalitat. Serà més muntanyera, amb menys pista i amb el mínim asfalt, amb 23,7 km 1270+ que faran les delícies dels corredors. Un perfil exigent i variat, molt divertit, que recorre en la seua totalitat este atractiu paratge natural orgull de la població de Villena.

Enguany, a més, hi ha una nova versió amb una carrera curta i una marxa per a senderistes, en els dos casos, amb un recorregut de 9 km 550+.

PUBLICITAT

INSCRPCIONS

Si vols participar a la VII Media Maratón Sierra Peña Rubia de Villena de pròxim 3 de desembre pots fer la teua inscripció a la plataforma www.sportmaniacs.com. No ho deixes passar!

Inscripcions obertes

Les inscripcions per a aquesta carrera estan obertes i encara continuaran via online fins el pròxim 30 de novembre. Es poden inscriure aquí. Però si no es fa via internet es podrà fer el mateix dia de la carrera, in situ, fins a les 8.30h del matí. Els preus són 16 euros per a la Mitja Marató, i 10 euros per a les proves sprint i marxa.

PUBLICITAT

Horaris

La 7ª Mitja Marató Peña Rubia començarà a les 9.00h, mentre que les proves sprint i marxa, de 9km i 550 metres de desnivell, estan previstes a les 9.30h.

La carrera de Villena serà el punt i final a un circuit de nou carreres que ha estat animant el món del trail per la província de València i Alacant durant molts mesos, passant per Muro d’Alcoi, Biar, Bocairent, Agres o Banyeres i amb mítiques ascensions com la del Montcabrer. Ara toca a la seua fi amb una Peña Rubia que promet emocions.

PUBLICITAT

Molt per decidir

La Mitja de Peña Rubia és la prova de les proves perquè dictarà sentència en el Xitxarra. En les classificacions tant masculina com femenina hi ha moltes coses per decidir, així que les espases estan ben afilades.

PUBLICITAT

Dominen Albero i Miralles

En homes, lidera la general Jordi Albero amb 2.387 punts, mentre que es segon Carlos Sánchez amb 2.360. El podi, de moment, el tanca Carlos Albero amb 2.271 punts. En dones, és Leticia Miralles la que domina la classificació amb 2.007 punts, i tot i que lluny està la segona classificada, Irene Muñoz, amb 1.679, aquesta no pot relaxar-se perquè tercera és Cristina Sanchis amb 1.489.

Tamarit hi serà

De moment, qui ha confirmat la seua presència a la prova, segons l’organització, és l’actual campiona del circuit Xitxarra. Mari Tamarit prendrà part de l’última prova, tot i que es troba lluny en punts. Ara mateix és 5ª en la general, per darrere de Virginia García. Tamarit suma 1.337 punts pels 1.359 de García.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] La Peña Rubia tanca el Xitxarra […]
  2. Peña Rubia, última del Xitxarra | Sense Límits Aventura - […] La Peña Rubia tanca el Xitxarra […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »