Costa Blanca Trail de la nostra vida

Una prova, quatre distàncies: 102 km 6500+, 65 km 4200+, 40 km 2850+ y 18 km 1100+ 

Finestrat s’omplirà per acollir tot un cap de setmana amb el pur trail respirant-se en l’ambient

Tota la il·lusió del món està al Costa Blanca Trails. I no és una exageració, ni molt menys, perquè en aquesta cita estan posats molts esforços. Molts. Tants com perquè isca el millor possible. És una qüestió d’amor a una prova i a un entorn. La Marina Baixa és l’escenari. Impagable espectacle. Aitana, la Serrella y el Puig Campana. Mel.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tot el cap de setmana

El Costa Blanca Trails reserva el cap de setmana i ho fa pensant en els corredors. I sense mitges tintes ni mitges paraules: tot el cap de setmana. Des del mateix divendres que hi haurà activitat i la primera de les eixides –a la mitjanit- la localitat de Finestrat serà l’epicentre. Tot el món del trail mirarà cap allà.

PUBLICITAT

Seran quatre proves. Quatre distàncies. I molts metres de desnivell acumulat:

  • Ultra: 102 km 6500+
  • Ultra: 65 km 4200 +
  • Maratón: 40 km 2850+
  • Sender&Trail: 18 km 1100+

Costa Blanca Trails, 4 retos en 1

 


PUBLICITAT

Horaris

El més ‘matiner’ serà l’ultra de 102km. Aquest eixirà a les 00.00h de la nit del divendres. Serà una eixida espectacular des de la plaça de la Unió Europea de Finestrat. Però l’activitat continuarà ben viva només unes hores després: a les 6.30h serà el torn de la cursa de 65km, i a les 8.00h la de 40km. Per a les 9.30h està prevista la de 18km.

PUBLICITAT

Els favorits són…

En la prova de 102km, els candidats són Gabi Valero, Álvaro Velázquez, Miguel Mataix, Pep Signes, Alberto Plazas en homes, i en dones Jessica Mataix, Belén Agut o Miryam Talens.

En els 65km no poden faltar en les travesses noms propis com Emili Sellés, José Antonio Luna, Xavier Tomas Esmel o Yolanda Valiente en dones. També en la cursa de la marató de 40km cal destacar Javier Rodríguez, Josue Aran, Alejandro Córcoles, Carlos Pascual, José Carlos Marquina o Pablo Criado.


Costa Blanca Trails, doble valor

 


PUBLICITAT

Experiència

Diu Romualdo Domenech, organitzador de la carrera, que tenen l’experiència acumulada. És un home de la muntanya, implicat en moltes carreres i coneixedor del terreny. Olora tot el que fa la serra i analitza pistes i sendes. Finalment, el resultat és una carrera per al record de tothom que hi participa.

«L’experiència adquirida al llarg de tres anys amb el ‘Desafiament Aitana’”, assegura Domenech, “ens permet oferir uns recorreguts excepcionals». «Els que vinguen per primera vegada se sorprendran amb aquestes muntanyes i les seves brutals desnivells prop de la Mediterrània». I si ho diu ell, és que és cert.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »