CTV: Vallada, segona parada

El VII Circuit Trail València-Cajamar arriba a la seua segona cita i ho fa en l’entorn de Vallada

Rafa Murcia i Laura Mirasol són els líders de la general després de la prova de Cofrents

El Circuit Trail València (CTV) arriba a la seua segona cita de la temporada. Màxima expectació perquè la classificació general ha d’anar agafant ‘color’. De moment manen en homes Rafa Murcia (CxM Valencia), i en dones Laura Mirasol (Corremón). Les inscripcions estaran estan obertes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

20,8km i 9,5km

Vallada es vesteix de gala per rebre una nova prova d’aquest circuit. La proposta que fan des de la localitat de la Costera és de les dures i exigents. El trail serà una mitja marató en tota regla, amb 20,8km i 1.79m de desnivell, mentre que l’sprint-trail sumarà 9,5km.

Inscripcions obertes

Les inscripcions encara estan obertes. De fet, de temps n’hi ha fins la mitjanit de demà 9 de novembre. El màxim de participants està situar en 350 i ara mateix ja la participació està al voltant de les 200 persones.

PUBLICITAT

El record del 2016

L’any passat aquesta prova va ser per a José Esteban Martínez (Like Sport Lurbel) en categoria masculina, i amb un temps de 2.02.01, mentre que en categoria femenina es va imposar Patricia López (Cem Corresendes de Xeresa), amb 2.42.11.

PUBLICITAT

Dos de vuit

Vallada és la segona cita d’un CTV que compta amb vuit proves. En setembre es va celebrar a Cofrents la prova inaugural, i si ara continua a Vallada, després viatjarà per mitja província de València.


Cofrentes abre el Circuito Trail Valencia

 


PUBLICITAT

Després de Vallada el circuit es traslladarà a Navarrés el 3 de desembre. Més tard, ja en gener el dia 21, Ontinyent serà l’escenari. D’ací anirem al mes de febrer, al dia 11, on el CTV estarà a Xeresa, per continuar el 3 de març a Chera. D’allà a Cortes de Pallás el 6 de maig, per finalitzar a Gestalgar en la carrera del 27 de maig.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trail: Costa Blanca, Vallada i molt més | Sense Límits Aventura - […] CTV: Vallada, segona parada […]
  2. Vallada: Rècord de participació | Sense Límits Aventura - […] CTV: Vallada, segona parada […]
  3. Siete pruebas para el nuevo CTV | Sense Límits Aventura - […] CTV: Vallada, segona parada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »