Lynn Hill, pura escalada a Castelló

L’escaladora nord-americana ofereix divendres a les 20.00h una conferència al Grao

En aquest món de presses i més presses, hem de buscar un moment de pau. Aquest ens el pot aportar estar amb els nostres familiars o uns amics, amb una bona cervesa o un cafè, i una bona conversa. Podem parlar del que siga, que ens relaxarem. Però, també podem assistir a certs actes que s’organitzen i que, en això de la muntanya que tant ens fa sentir-nos lliures, ens acosta a altres realitats.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lynn Hill

Si aquestes altres realitats de les que parlem ens les acosta algú amb renom com l’escaladora Lynn Hill, l’oferta no es pot rebutjar. La nord-americana, als seus 56 anys, dedica part del seu temps a oferir conferències, i estarà a Castelló.

PUBLICITAT

Conferència divendres

Hill és a Europa fent el seu ‘tour’ particular. La cita castellonenca serà el divendres 10 de novembre, a les 20.00h al Centre Cultural la Marina del Grao de Castelló. Experta internacional en escalada esportiva, té molta transcendència el que puga dir, i una prova és la gran resposta de reserves que està tenint la seua presència.

PUBLICITAT

Màxim 370 persones

Les entrades estan disponibles, de manera gratuïta, a través de la pàgina de Facebook dels organitzadors de l’acte, que són el grup de Cine de Montaña de Castellón. L’aforament està indicat per a 370 persones, i vist com evoluciona la demanda, serà qüestió de donar-se pressa per inscriure’s, perquè volen.

PUBLICITAT

Una referència

Hill és un nom molt conegut en l’escalada, un esport en què va destacar especialment a finals dels anys 80 i principis dels 90 del passat segle XX. La nord-americana va ser la primera en aconseguir l’ascensió en estil lliure de la via del Gran Capità, The Nose, a la vall de Yosemite, als Estats Units, una fita que va aconseguir de manera impressionant en 1993.

PUBLICITAT

Es tracta d’una de les vies més difícils del planeta, un autèntic rival per als escaladors que Hill va aconseguir controlar i que va poder repetir un any després, per fer-ho una segona vegada, i en menys de 24 hores.

Ara estarà a la capital de La Plana, divendres a les 20.00h, de la mà del grup Cine de Montaña de Castellón. Una oportunitat única de sentir de prop la passió per aquest esport.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Lynn Hill, pura escalada a Castelló […]
  2. Huber, conferència a la UPV | Sense Límits Aventura - […] Lynn Hill, pura escalada a Castelló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »