BTT: Comarques Centrals i Serrania

Calp tanca el circuit que va començar a Villalonga mentre que la cita d’Aras de los Olmos és la penúltima

El cap de setmana ens deixa preparades dues cites amb la bicicleta de muntanya. Les més destacada són la del Circuit de la Serrania, a Aras de los Olmos, perquè és la penúltima del calendari, i la del Circuit de les Comarques Centrals, a Calp, que tanca la temporada 2017.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Calp tanca

El Circuit de les Comarques Centrals es tanca en aquest 2017 a Calp. Després d’estrenar-se a Villalonga i continuar a Llutxent, Xaló, Castelló de Rugat, Llíber, Benigànim, Orba i Polop, el pròxim diumenge dia 12 és el final de la temporada.

PUBLICITAT

Classificacions

La prova comptarà amb 32,8km de distància amb eixida i arribada al Pavelló Municipal de la localitat alacantina. La  batalla per la classificació general està molt renyida en homes. A falta de la prova de Calp el podi el formen Alejandro Seguí, líder, amb Dani Cepa segon i José Serrat tercer, i els tres amb més de mil punts.

PUBLICITAT

Dones: Ayda Parra Mana

En dones, la lluita està també ajustada encara que la líder, Ayda Parra té marge perquè suma 1.430 punts, pels 1.185 de Gloria Medina, que és segona, i els 1.110 de Noemi Guillem. Aquesta competició viurà la seua gala final d’entrega de premis i distincions el 26 de novembre a Castelló de Rugat.

PUBLICITAT

Aras de los Olmos

A Aras de los Olmos la cita és diumenge 12. Serà la segona edició d’aquesta prova i es realitzarà en un circuit de 37,7km amb novetats respecte a l’edició de l’any passat. El recorregut passarà per diverses zones de senda i camins rurals amb bones vistes i desnivell que els catalogarem d’interessants. És a dir, importants.

PUBLICITAT

Els participants passaran per zones com la Travina, el barranc de Las Balsillas, els Rubiales o el barranc del Regajo. La carrera arrancarà a les 9.30, i el tancament del meta serà a les 14.00.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] BTT: Comarques Centrals i Serrania […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »