Trail: Costa Blanca, Vallada i molt més

El cap de setmana ofereix fins a 7 proves al llarg de la Comunitat Valenciana

A més de Costa Blanca i Vallada, hi ha els Pics de Betxí, Jalance, el Tossal, Dinomania i la Muela

Quan l’oferta és tan ampla, hem de seleccionar. Les dues cites capitals del cap de setmana són sense dubte la del Costa Blanca Trail de Finestrat que comença aquesta mateixa mitjanit, i el Trail de Vallada del Circuit Trail Valencia-Cajamar. Després hi ha un fum de carreres que anirem també desgranant.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Costa Blanca Trail

El Costa Blanca Trail, amb la seva mega-oferta de distàncies, es duu la palma. Són quatre distàncies: 102 km 6500+, 65 km 4200+, 40 km 2850+ y 18 km 1100+. A les 00.00h d’aquesta nit de divendres arranca la prova més llarga. La resta d’eixides seran a les 6.30h, a les 8.00h i a les 9.30h, respectivament. I tot amb Finestrat de centre d’operacions, amb Aitana, Puig Campana i la Serrella.


Costa Blanca Trail de la nostra vida


PUBLICITAT

Trail Vallada

Però l’altre focus es dirigeix a Vallada. Allà es disputa la segona prova del Circuit Trail València-Cajamar. Una competició que compta amb 8 proves al llarg del seu extens calendari i que acaba de començar. En homes lidera Rafa Murcia (CxM Valencia), i en dones Laura Mirasol (Corremón).

La prova de la localitat de la Costera comptarà amb dues distàncies: la llarga, que en realitat serà una mitja marató de 20,8km i 1.79m de desnivell, i la curta, un sprint-trail de 9,5km.


CTV: Vallada, segona parada


PUBLICITAT

Pics de Betxí

Una cita que també té la seua ‘solera’ és la de Betxí. Parlem d’una prova relativament nova però que continua tenint una gran tirada. Els Pics de Betxí segueix sumant. Es tracta de córrer dues distàncies: en el IV Trail són 16.4km i +700m, i en la III Marxa, 9.3km i +262m. És diumenge 12, a les 9.00h.

PUBLICITAT

Dinomania a Cinctorres

Una més del cap de setmana és a Cinctorres amb la Dinomania. A escollir també entre el trail de 21km o la marxa de 13km. L’eixida, dissabte 11 a les 9.30h des del Poliesportiu del poble. De moment ja superen el centenar d’inscrits.

PUBLICITAT

Tossal: segona edició

A les Coves de Vinromà han organitzat la segona edició del Tossal Trail. Són dues carreres, de 30 i 14km i les inscripcions estan obertes fins al 12 de novembre. Les eixides seran a les 8.00h la llarga i a les 9.00h la curta. De moment ja han superat els 300 inscrits i han hagut de posar el límit en 400.

Jalance, més trail

Una altra de les cites és a Jalance. Allà preparen també la seua festa ‘trailera’ i amb dues distàncies igualment. Una de 24km i l’altra de 12km que es pot fer en mode sprint-trail o en mode caminada. I tot, diumenge a les 9.30h des del Passeig del Parc.

Orihuela: Pujada a la Muela

La ‘Subida a la Cruz de la Muela’ a Orihuela serà el diumenge a les 10.00h. Són 4,6km d’ascensió amb eixida des del Poliesportiu Montepinar.

I preguntem, així, ràpidament: Teniu o no teniu moltes opcions?

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »