Costa Blanca màgic

La prova reina és per a Myriam Talens i Pedro Martínez i la de 65km per a Jessica Asensio i Javi Rodríguez

En marató s’imposen Nadezda Surmonina i Josué Arán i en la de 18km Carmen Diaz i Conrad Haakansson

Espectacular Costa Blanca Trail. Màgic per les distàncies i els entorns que aportava als corredors, i fantàstic pel rendiment de tots, en una jornada de pur trail en la Serrella, el Puig Campana i la serra d’Aitana com a protagonistes. Oferta impagable, un entorn de gran sabor per a tots els participants, feren una distància o una altra. Tenia igual. Era, simplement, el moment de sentir la fusió entre corredors i muntanya. Costa Blanca Trail, organitzat per Reto Everest d’Elx.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

102km: Talens i Martínez

La prova reina era per a la reina. Myriam Talens (Marathon Crevillent) tornava a la competició després de la Ronda dels Cims andorrana del passat mes de juliol i ho feia amb una victòria destacada: 17.24.55. Més de mitja hora li treia a la segona classificada, Belén Agut, mentre que amb 19.05.20 finalitzava tercera Encarna Cardona (CA Diànium).

PUBLICITAT

En homes el triomf era per a Pedro Martínez (Esports Colau Trail) amb 13.03.36, mentre que segon era Gabriel Valero, que tardava mitja hora més que el guanyador. Amb 14.05.44 acabava tercer Miguel Mataix (Trivici Team).

PUBLICITAT

65km: Asensio i Rodríguez

Però si en l’Ultra de 102km hi havia dolor físic… En els 65km no era per a menys. En categoria femenina s’imposava Jessica Asensio amb 9.50.36, seguida de Marisa Diaz (CDETM Pedrezuela) amb 9.54.47, i de Yolanda Valiente amb 10.08.02.

En homes el vencedor era Javier Rodríguez (Tierra Trágame) amb 7.15.38. La segona plaça l’ocupava Xavier Tomás Esmel (Trail Serra Vernissa) amb 7.42.48, i el tercer en el podi era Inaxio Sánchez amb 7.48.02..

PUBLICITAT

40km: Surmonina i Arán

La marató era d’alt nivell. En dones, Nadezda Surmonina guanyava amb 5.50.33, seguida de Nieves Carrascosa (CA Correores Buñol), que arribava dos minuts després. Tercera era Roser Nicolau (CT Xixona) amb 6.05.56.

En categoria masculina la victòria corresponia a Josué Arán (Irun Calp) amb 4.27.40. En segona plaça finalitzava Joaquin Martí (Trivici Team) quasi dos minuts després, mentre que era Juanjo de los Ángeles l’home que tancava el podi amb 4.34.29.

PUBLICITAT

18km: Diaz i Haakansson

En la prova dels 18km el podi femení va estar dominat per Carmen Diaz (Objetivo Finish), con 2.15.44. Quasi tres minuts més tard arribava a meta la segona classificada, Carolina García-Forte (Centre Excursionita Biar), mentre que era Pilar Serrano qui tancava el podi a a 22 segons de García-Forte.

En homes era Conrad Haakansson qui sorprenia amb el seu temps de 1.38.42, baixant de l’hora quaranta minuts. Segon era Vicente Llorca (CE El Portell Finestrat) amb 1.47.20, i Fran De la Cruz completava el podi masculí amb el mateix temps que Llorca.

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Costa Blanca màgic […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »