Vallada: Rècord de participació

Vicente Gandia i Vanessa Benavent guanyen el trail, mentre que Sara Pérez y Cristian Álvarez repeteixen triomf a l’sprint

Per equips els millors en les respectives carreres van ser el Serra Vernissa i Álex Campos Team

(Fotos: Tripixelsport)

Més de 500 corredors i corredores van participar en el Trail de Vallada, segona prova puntuable del Circuit Trail Valencia-Cajamar (CTV). La xifra no és per prendre-se-la a broma, perquè a més suposa el rècord de participació en les sis edicions disputades.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El Trail de Vallada ha constat de dues modalitats, 1 sprinttrail de 9,5 quilòmetres i el trail de 20,8 amb una última baixada molt tècnica que ha posat en dificultats a més d’un perquè a més s’havien d’administrar molt bé les forces per a aquest punt del recorregut.

PUBLICITAT

9,5km: Domini de l’Álex Campos Team

En la prova més curta, Sara Pérez (Álex Campos Team), guanyadora del CTV 2016-17, ha tornat a ocupar la primera plaça del podi amb un temps de 1:01:34. Al costat d’ella, el seu company d’equip Cristian Álvarez ha estat el guanyador en categoria masculina i va entrar en meta amb 48:14. El millor equip del sprinttrail ha tornat a ser una vegada més el Álex Campos Team.


CTV: Vallada, segona parada

 


PUBLICITAT

20,8km: Gandia i Benavent

En la distància llarga, el primer classificat ha estat Vicente Gandia (Trivici), amb un temps de 1:51:00, i la primera Vanessa Benavent (Serrano Club Atletisme) que ha utilitzat 02:27:45. Per equips, el millor ha estat el Trail Serra Vernissa.

PUBLICITAT

Gran ambient

L’alta participació de Vallada es va poder veure també en el gran ambient que es va viure a la localitat durant tot el matí i en els ànims que van rebre els participants.

PUBLICITAT

Navarrés, pròxima cita

La pròxima cita del circuit 2017-18 serà Navarrés el 3 de desembre. En tornar de Nadal, el 21 de gener, tindrà lloc el Trail Ontinyent-Clariano, per seguir l’11 de febrer amb el Xeresa-Mondúber i el Chera-Buseo el 4 de març. Després de Falles i Setmana Santa, el 6 de maig el circuit es desplaçarà a Cortes de Pallás per acabar, una temporada més, el 27 de maig al Trail Gestalgar-Peña María.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Vallada: Rècord de participació […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »