Circuit d’orientació al Boixar

A la localitat de la Tinença de Benifassà s’ha preparat un recorregut tancat amb 15 fites

Es tracta d’una zona privilegiada, on es respira muntanya pels quatre costats

Al Nord de la Comunitat, al Nord de la província de Castelló, al Nord de Morella, fregant la frontera amb Tarragona, allà on la comarca del Baix Maestrat arriba al seus indrets més amagats, es troba un punt en concret on l’orientació agafa un altre sentit.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


El Boixar

Parlem del Boixar, una localitat xicoteta, especial per això i pel seu ambient de muntanya, la neu a l’hivern, la fresca estiuenca, la natura viva. Allà on es respira muntanya pels quatre costats, alguns han pensat en fer un pas endavant per l’orientació i crear un circuit.

PUBLICITAT

Es tracta del circuit d’orientació de la Casa Refugi el Boixar, preparat per donar el màxim plaer a aquells que estan bojos per aquest esport. I ja se sap el que es diu, que si la proves, l’orientació, es queda amb tu.


Locos por la orientación

 


PUBLICITAT

Des de l’octubre

Segons afirmen els amics del Boixar és un circuit que ja es pot estrenar des de finals del passat mes d’octubre. És a dir… fa quatre dies com aquell que diu.

PUBLICITAT

De moment hi ha unes fites d’orientació instal·lades. “El circuit consta de 15 fites de les que resten 3 per col·locar per donar el tret de sortida de forma oficial”, afirmen des de la pàgina web del refugi.

PUBLICITAT

Més endavant en el mateix text on ho anuncien ens avisen que el recorregut preparat estarà oficialment obert en breu, així que és d’esperar que els bojos –que en són molts- de l’orientació a la Comunitat, i en especial els castellonencs, s’hi acosten per gaudir-ne.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Moltíssimes gràcies amics de Sense Límits, teniu casa a la Tinença per a quan vulgueu vindre a gaudir-ne, i no és una frase feta 🙂

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Circuit d’orientació al Boixar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »