Campionat de Regularitat a Tavernes

La localitat de la Valldigna acull a la muntanya de les Tres Creus una de les últimes proves de la FEMECV al 2017

La muntanya està entrant en la recta final de la temporada. Tota ella. I la Federació d’esports de muntanya i escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) també, perquè 2017 ha estat ple d’emocions i no sembla haver una marxa senderista millor que el Campionat de Regularitat de Tavernes de la Valldigna.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La competició serà una marxa tècnica que transcorrerà per la muntanya de les Tres Creus que deixa als seus peus la localitat de la Valldigna. La cita espera comptar amb gran participació de senderistes, clubs i esportistes en general que vulguen gaudir de la muntanya.

PUBLICITAT

10,85km, 520m/+

La cita esportiva començarà a les 8.30h des del Passeig del País Valencià. Els participants tindran per davant un recorregut preparat amb tacte que complirà amb 10,85km i 520 metres de desnivell positiu.

PUBLICITAT

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna organitza aquesta competició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. La cita encara té opció d’inscripcions, perquè a més es pot fer in situ.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Campionat de Regularitat a Tavernes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »