Un Everesting per la filla

L’ex-ciclista Héctor González, basc que viu a Alacant, proposa un Everesting solidari per al 23 de desembre

Héctor González és un ex-ciclista professional que s‘ha posat entre cella i cella lluitar per la seua filla. El ‘Reto Maricruz’ serà fer un Everesting en bicicleta al port de Tudons. La cita el 23 de desembre. I un pensament: recollir fons per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i la seua lluita contra el càncer infantil. Així ho recull el portal web especialitzat en ciclisme, Ciclo21.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La seua filla té 15 anys. Està afectada d’una malaltia a la sang i de linfoma, que són uns tumors malignes als ganglis linfàtics. González i la seua dona, segons narra l’ex-corredor en Ciclo21, porta dos anys anant d’hospitals i lluitant per la seua filla.

PUBLICITAT

L’ex-ciclista explica el seu projecte: “He obert un compte per donar la recaptació per ajudar a l’AECC”. “Quina millor manera d’ajudar que pedalejant”, afirma, en el que serà “un repte molt dur” per a ell.

PUBLICITAT

Per això fa una crida als ciclisme de la Comunitat perquè s’acoste el 23 de desembre al port de Tudons per realitzar amb ell l’Everesting. La cita consistirà en fer els 8.800m de desnivell positiu que suposaria anar al cim de la Terra.

PUBLICITAT

360km, 15h

El càlcul que ha fet González és completar la proesa sumant 360 kilómetros amb les 12 ascensions al port de Tudos per la seua cara de Sella. Seran més de 15h sobre la bicicleta.

PUBLICITAT

La notícia completa es pot llegir en el següent enllaç de Ciclo21 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Un Everesting per la filla […]
  2. Everesting solidari: 15 Tudons | Sense Límits Aventura - […] Un Everesting per la filla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »