Autonòmic de Duatló Cross a Elx

El CTB Ciutat d’Elx és també la segona prova puntuable per al circuit de Duatló Extremme

Si un mira el calendari de la Federació Valenciana de Triatló es dóna comprova que la temporada està acabant. Però també, el que es veu, és que queden títols per decidir. Per exemple, el Campionat Autonòmic de duatló cross, o saber els guanyadors del circuit de Duatló Extremme.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Títols en joc

El primer, l’Autonòmic, es decidirà aquest diumenge 19 de novembre a Elx, i respecte al circuit s’acomplirà amb la segona de les cites, després de la disputada a Banyeres de Mariola a principis d’aquest mes i la que queda, la prova de Torremendo, el 2 de desembre.

PUBLICITAT

El Campionat que decidirà qui són els millors duatletes de la modalitat cross a la Comunitat Valenciana serà el Duatló Cross CTB Ciutat d’Elx. Una prova que compta amb la supervisió de la Federació i que organitza el Club Triatlón Baeza.

PUBLICITAT

Més de 200 inscrits

La prova compta amb més de 207 inscrits, i tindrà lloc a partir de les 10.00h del matí del diumenge. La zona de transició, de boxes, serà al pàrquing de Candalix, a l’avinguda del mateix nom. L’eixida i meta, al Passeig de l’Estació. L’àrea de transició es tancarà a les 09.30h, la primera eixida serà la d’homes a les 10.00h, i a les 10.03h la segona i última eixida, per a les dones.

PUBLICITAT

Distàncies

L’organització ha previst un recorregut de 5km de carrera a peu, 20km de bicicleta de muntanya i 3km de carrera a peu finals. El primer sector a peu serà per un circuit urbà, mentre que el segon sector a peu ja farà passar els corredors per zones d’horts i palmeres, tot i que també integrat en un circuit urbà pel parc municipal.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic de Duatló Cross a Elx […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »