Spain Ultra Cup: duel valencià

El circuit espanyol arriba a Lanzarote en una batalla final en la versió Ultra XL amb Martínez Tecles i Cuesta lluitant pel títol

La modalitat Ultra M celebra la seua penúltima prova, amb Mahedero, Mundina, Belles o Cañes amb opció de podi (i qui sap)

És un d’aquests circuits que suma duresa per tot arreu. Es tracta de l’Spain Ultra Cup, una prova que ha atret a molts representants de la Comunitat Valenciana. La primera de les seues cites va ser la Transgrancanaria al mes de febrer, i ara està ja en la part decisiva.

La modalitat Ultra XL, de més llarga distància, toca al seu final amb la prova de Haría Extreme Lanzarote, mentre que l’Ultra M, més curta, encara deixarà el calendari i les classificacions per a una última prova: UCAM Falco Trail HG, 3 de desembre, amb 42km.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ultra XL: Dos valencians i un or

En la modalitat llarga, la reina, la de 94km, el trail de la Comunitat té dos opcions d’or. No una, sinó dos. Parlem de José Esteban Martínez Tecles, que amb 1.175 punts és el líder de la categoria. El de Banyeres supera al segon classificat, que és Álvaro Rodríguez, que suma 1.035 punts però no pot distreure’s molt perquè just darrere d’ell està el segon valencià amb opcions d’or: Ezequiel Cuesta, de la Vall d’Uixó, que té 1.030 punts.

PUBLICITAT

Batalla molt emocionant en categoria masculina en la Ultra XL, però no menys emoció tindrà l’Ultra M, on en homes i dones les opcions valencianes també són altes. Això sí, ací, a més de la prova de Haría a Lanzarote, queda la UCAM Falco Trail del 3 de desembre.

PUBLICITAT

Ultra M: Més opcions reals

La prova M de la penúltima cita de l’Spain Ultra Cup, de 44km es preveu clau per decidir qui arribarà amb opcions reals per guanyar la copa o entrar en el podi.


Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada


PUBLICITAT

En homes, en la tercera plaça està, de moment, Dionisio Mahedero, amb 1.060 punts. Cristian Callau és 7è amb 815, i Cristóbal Colón és 8è amb 750. En aquesta modalitat el líder no és valencià, però els nostres el tenen al punt de mira: Albert Pujol, amb 1.350 punts.

PUBLICITAT

En dones, la representació valenciana també ocupa, com a millor plaça, la tercera de Sonia Mundina, que en té 1.050 punts pels 900 que sumen, igualades, Eva Bellés i Laia Cañes en la 4a i 5a posició, respectivament. Després, Belén Agut és 9a amb 525. En aquesta categoria, Mundina té com a principals rivals per l’or Mónica Vives, amb 1.300 punts, i Ainhoa Ostolaza, amb 1.175.

Amb aquest panorama, el que és inevitable pensar és en alguna alegria, perquè les posicions estan a l’abast en algunes categories més que en altres, però d’opcions, n’hi ha.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Spain Ultra Cup: duel valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »