Dements: Callau en plena forma

El valencià es reafirma després de vèncer a Montanejos i Ana Tauste s’imposa en categoria femenina

En la distància de Mitja marató, triomfs per a José Carlos Díaz y Lluna Beltrán a Eslida, i Miguel Torrijo i Gloria Fuller a Aín

La Marató dels Dements va aconseguir novament una gran afluència de públic i un gran ambient de trail a Eslida, en plena Serra d’Espadà. Cristian Callau i Ana Tauste van ser els vencedors de la prova llarga, mentre que la Mitja va ser per a Miguel Torrijo i Gloria Fuller en la prova d’Aín, i per a José Carlos Díaz i Lluna Beltrán en la d’Eslida.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Callau està en plena forma. Arribava a la Dements després de vèncer a Montanejos. El corredor de la Vall d’Uixó es va imposar a la marató dels Dements amb set minuts de marge respecte al català Àlex Colomina. Tercer era Jonathan Roglà a 13 minuts de Callau.

PUBLICITAT

“Fins Aín no ho tenia clar”

Explica Callau que fins els 21km, a Aín, anaven els tres junts i que no tenia gens clar què passaria. Però allà va decidir posar una altra marxa i va començar a obrir un espai cada vegada més gran. “No sabia a quant estaven, però pensava que més a prop i anava mirant enrere”, va comentar el corredor.

Callau ara pensa en el futur immediat, que passa per “intentar fer el podi en la Spain Cup”, d’ací dues setmanes a Múrcia, on es veu amb opcions d’acabar “segon o tercer de la general” si fa “una bona carrera”. Després descansarà dues setmanes i reactivarà pensant sobretot en la MiM i Zegama 2018.


La maratón es la de Dements


PUBLICITAT

Ana Tauste, guanyadora

En categoria femenina Ana Tauste va dominar la carrera. Va vèncer amb quasi un quart d’hora respecte a la segona, Patry Barreda, mentre que tancava el podi Maria Obrero. A 21 minuts de la vencedora de la Marató dels Dements 2017.

PUBLICITAT

Mitja d’Eslida

En la Mitja d’Eslida, José Carlos Díaz va ser el més ràpid, amb 02:16:26, i a poc més de dos minuts va arribar Óscar Soto. A 8 minuts del guanyador, David Segarra va completar el podi. En categoria femenina, Lluna Beltrán va ser la vencedora amb contundència, ja que la segona classificada, Anna Comet, va arribar a quasi tres minuts. Un minut més tard va finalitzar la tercera de la cursa, Diana Martorell.

PUBLICITAT

Mitja d’Aín: Torrijo i Fuller

La Mitja marató d’Aín va tindre en Miguel Torrijo i Gloria Fuller els vencedors. Torrijo va vèncer Rubén Lázaro, que va arribar quasi dos minuts més tard, mentre que el podi el tancava Ángel Bejarano. En dones, Fuller dominava la prova amb quasi un quart d’hora de marge. Segona va ser Xari Adrián, i tercera Marian Camarasa.

ELS TEMPS: CLASSIFICACIONS

Marató femení:

1° Ana Tauste Galera – 7:00

2° Patry Barreda Bort – 7:14

3° Maria Obrero Catalan – 7:21

Marató masculí:

1° Cristian Callau Aledon – 5:24

2° Alex Colomina Calvo – 5:31

3° Jonathan Rogla Alterman – 5:37

Mitja masculina Aín:

1º Miguel Torrijo Igua – 3:01

2º Rubén Lázaro Vilalta – 3:02

3º Ángel Bejarano Garcia – 3:08

Mitja femenina Aín:

1ª Gloria Fuller Suarep – 3:45

2ª Xari Adrián 3:59

3ª Marian Camarasa Frances 4:12

Mitja masculina Eslida:

1º Jose Carlos Diaz Garcia 2:16

2º Óscar Soto moreno 2:18

3º David Segarra Blasco2:24

Mitja femenina Eslida:

1ª Lluna Beltran Esteve 2:49

2ª Anna Comet i Pascua 2:52

ª Diana Martorell Canos 2:53

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] que en este 2017 ha aconseguit victòries destacades a la Volta al Terme de Fondeguilla, Marató dels Dements o…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »