Ducross: Juan i Sánchez, campions autonòmics

El Duatló Cross d’Elx completa la llista de campions de la Comunitat

La temporada queda vista per a sentència a falta només d’una prova del circuit Extremme

El passat cap de setmana Elx va acollir la segona prova del circuit Ducross Extremme, que a més era el Campionat Autonòmic de la discilplina. Santiago Juan (CE Colivenc) i María Jesús Sánchez (Gardens Solutions Elx-Enduro) són els nous campions de la Comunitat Valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Angosto guanya

La cita d’Elx completava 5km a peu, 20km de bicicleta de muntanya i altres 3km a peu. El guanyador en categoria masculina va ser el duatleta del club Atletismo Mandarache Cartagena, Fulgencio Angosto. El seu temps va ser 01:17:10, mentre que el segon classificat, precisament Santiago Juan, aturava el crono amb un segon més. En tercera posició va arribar Quique Gutiérrez, del club local A300W Elche TCP, amb 01:17:52.

PUBLICITAT

Podi autonòmic masculí

En l’Autonòmic, Juan va estar acompanyat al podi per Gutiérrez, com a segon classificat,  i per Jordi Gil, del Triatló Carcaixent.

Sánchez, guanyadora

En fèmines la vencedora va ser María Jesús Sánchez i amb molta solvència. La valenciana, amb 01:33:46, va superar la segona classificada, la duatleta popular María Marí, en quasi set minuts (01:40:54). Tercera era Eva Sanchís (Triatló Carcaixent), amb 01:44:32.

PUBLICITAT

El Campionat Autonòmic va ser per a Sánchez, seguida d’Eva Sanchís com a segona classificada, mentre que la tercera millor dona de la Comunitat va ser Gemma Monferrer, del C.A. Correliana.

PUBLICITAT

Amb el Ducross d’Elx es completava l’Autonòmic que quedava de la llarga llista de títols i proves de tota la temporada. Ara toca pensar en la següent campanya de triatlons i duatlons, tot i que encara falta la tercera prova del Ducross Extremme, que serà en Torremendo-Orihuela, el pròxim 2 de desembre. Aquell dia sí que s’acabarà per tancar la temporada 2017.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Ducross: Juan i Sánchez, campions autonòmics […]
  2. Torremendo tanca la temporada | Sense Límits Aventura - […] Ducross: Juan i Sánchez, campions autonòmics […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »