Huber, conferència a la UPV

L’escalador alemany ofereix la xarrada ‘A la luz de las montañas’, divendres a la UPV

Fa quasi dues setmanes que la nord-americana Lynn Hill, una llegenda de l’escalada, va visitar Castelló. Ara qui s’acosta a la Comunitat Valenciana és un altre fenomen que ha donat l’escalada: es tracta de l’alemany Alex Huber.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


L’esportista, als seus 48 anys, és una figura consagrada, mundial, de les que qualsevol escalador té en ment. Huber n’ha fet tantes obres mestres de l’escalada que nomenar-les totes és impossible. El seu currículum des de principis dels anys noranta fins pràcticament l’actualitat ho diu tot.

PUBLICITAT

Divendres a les 19.00h

Ara visita la Comunitat Valenciana i ho fa en l’aniversari d’una botiga que el convida a donar una xarrada, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València i Vents. Muntanya i Aventura, que està celebrant el seu 10 aniversari.

Huber estarà a València el pròxim divendres 24 de novembre. La cita serà a la sala Nexus de la UPV a les 19.00h. El títol de la conferència, ‘A la luz de las montañas’.

PUBLICITAT

Entrades

L’alemany té un repertori d’anècdotes, aventures i vies per explicar que de segur que fan les delícies dels assistents. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 5 euros al portal de la tenda Vents. Els membres de la UPV tenen l’entrada gratuïta tot i que s’ha de recordar que l’aforament és limitat i s’ha de reservar.

PUBLICITAT

Lynn Hill

El passat divendres 10 de novembre, Castelló va rebre Lynn Hill en una conferència que va organitzar el grup de Cine de Montaña de Castellón. Aquests esportistes tenen els seus seguidors fidels. Tot i que el gran públic no està tan acostumat a les seves proeses, sí que l’especialitzat que estima l’escalada és conscient del que té al davant quan un personatge d’aquest nivell exposa el seu paper en aquest esport.


Lynn Hill, pura escalada a Castelló

 


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »