Ara sí, Volta al Pantà de Tibi

La tercera edició es disputarà el 4 de febrer i hi ha 150 inscripcions disponibles

La prova seguirà sent puntuable per al Circuit Trail vall del Joguet de 2017

Qui vol, pot, i a Tibi tenen clar que la seua Volta al Pantà s’ha de fer sí o sí. I així serà. La tercera edició va ser suspesa el passat setembre just un dia abans de celebrar-se. Però torna a la càrrega.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La cancel·lació va ser un cop molt dur. L’alerta 3 d’incendis va tindre la culpa dins d’una normativa que ha generat molta polèmica. Ara hi ha una nova data, el 4 de febrer, i es posen en obert 150 inscripcions fins completar les 500 que hi ha de marge.


Alerta en el Trail

 


PUBLICITAT

Inscripcions

Quan es va suspendre la prova, l’organització va donar una setmana per a formalitzar les devolucions. De les 450 que hi havia se’n van tornar un centenar, i la resta, és a dir uns 350, la van voler mantindre.

Ara tots aquests continuen inscrits, i els organitzadors han posat a disposició dels que estiguen interessats les 150 restants fins completar el ‘cupo’ de 500. Ara mateix la carrera ja està novament al calendari. Els treballs actuals es dirigeixen als tràmits burocràtics per tindre-la ben lligada. Tot va pel bon camí.

PUBLICITAT

Circuit Trail vall del Joguet

El que sí es mantindrà també és que la cursa segueix formant part del II Circuit Trail vall del Joguet. L’última prova del calendari era Ibi, però la Volta al Pantà de Tibi del 4 febrer de 2018 serà puntuable per a l’edició d’aquest 2017.

PUBLICITAT

Una Volta màgica

La carrera té una història pròpia. És la del pantà de Tibi, segons diuen el més antic d’Europa, construït al 1590 en temps de Felipe II. El ‘Pantano’ és el que li dóna nom a la prova i el que marca el recorregut, amb la presència de visió de l’aigua des de bona part de la prova i especialment amb el tram de pujada per les espectaculars escales i els seus 183 esgraons.

PUBLICITAT

Dues distàncies

La cita de Tibi planteja dues distàncies. La prova llarga amb 26 km i 1.265+ i la prova curta amb 17 km 670+. Siga una o l’altra, un bon repte per al principi d’any.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »