Cancel·lacions per burocràcia

La +Quemao de Segorbe i la Gátova Bike Solidaria anuncien que en 2018 no seran al calendari

Els problemes burocràtics són algunes de les raons que esgrimeixen per la suspensió

Quan s’organitzen carreres el treball de fons és tan gran que ni els participants ni els espectadors en poden arribar a ser conscients. Al darrere de tota la presentació que hi ha el dia de l’eixida i de la carrera de torn n’hi ha una feina fosca i, a vegades, complicada, molt complicada, que fa que fins i tot en ocasions que una cursa es puga fer és el més paregut a un miracle.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Aquest miracle, en aquesta ocasió, no s’ha produït en dues curses que estaven ‘calendaritzades’ però que finalment, donades les dificultats amb què s’han trobat, els organitzadors han decidit desistir. Un altre any serà.

PUBLICITAT

La +Quemao

Una d’elles és a Segorbe, on la Marató Btt +Quemao no tindrà edició en 2018, que estava prevista per al 18 de febrer amb 79km de recorregut. En una nota publicada a les xarxes socials per part dels organitzadors s’inform que per “diversos motius” aquest any no es podrà fer la 4ª edició d’aquesta cita esportiva.

PUBLICITAT

A més, segons s’afirma, són motius que fan que els seus ànims es “crispen”. Sense més, la nota acaba amb una justificació dient que “donada la data en què estem”, els organitzadors creuen que no arriben per “fer una prova com us mereixeu”, en referència als participants.

.

PUBLICITAT

Gátova Solidaria: burocràcia

L’altra prova afectada és la marxa Gátova Bike Solidaria, que l’any passat es va celebrar al mes d’abril. Aquesta cita tampoc no es durà a terme. Segons informen els organitzadors la prova ha estat “cancel·lada” per “problemes burocràtics” que els impedeixen “seguir endavant”.

L’anunci continua amb el lament de la situació, tot esperant que en el futur més pròxim possible es puga tornar a poder fer la prova.

PUBLICITAT

En tot cas, dues situacions que posen de manifest que per organitzar carreres s’han de passar nombrosos controls i fases burocràtiques que han de rebre el corresponent ok de les diferents administracions.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »