Una Penyagolosa Trails de rècord

Més de 5500 preinscrits a la Penyagolosa Trails 2018 que divendres farà el sorteig per asignar les places

Penyagolosa Trails HG 2018 ha superat tots els registres històrics de preinscripcions per a participar a las proves MiM i CSP. Si l’any passat es registraren 4394 persones, enguany s’ha incrementat el nombre de preinscrits, fins els 5571, de 60 nacionalitats diferent. Pròxim divendres 24 de novembre, a les 19:30 h a la Diputació de Castelló, tindrà lloc el sorteig dels 1500 dorsals MiM i els 600 CSP.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

De rècord…

El creiximent i internacionalització de Penyagolosa Trails HG es veu clarament a les dades de les preinscripcions. Un 27% més de preinscripcions, que supossen un nou rècord a la prova, i un total de 60 nacionalitats. Seis dubte, la repercusió d’acollir el Campionat del Món de Trail i l’entrada als principals circuits internacionals, com ara l’Ultra-Trail World Tour o ser prova classificatòria de la Western States Endurance Run 2019, han contribuit a la promoció internacional de Penyagolosa Trails HG.

PUBLICITAT

de 60 països

Dels 5571 enregistrats, 4392 entraran al sorteig de la MiM i 1179 al de CSP. En total, hi ha 1411 clubs representats a les preinscripciones, dels que 169 tenen cinc o més corredors.

Pel que fa a la procedencia, un total de 48 províncies espanyoles més Ceuta i Melilla tenen corredors inscritos.

Las 60 nacionalitats preinscrites són Andorra, Angola, Argentina, Australia, Austria, Azerbaian, Bèlgica, Bolivia, Brasil, Bulgaria, Canadà, Xile, Xina, Colombia, Costa Rica, Cuba, República Txeca, Dinamarca, Ecuador, España, Francia, Alemania, Grecia, Guatemala, Honduras, Hong Kong, Hongria, India, Indonesia, Irlanda, Israel, Itàlia, Japó, Letonia, Lituania, Luxemburgo, Malasia, Marroc, Mèxic, Holanda, Irlanda del Nord, Noruega, Paraguay, Perú, Polonia, Portugal, República Dominicana, Rumania, Rusia, Eslovenia, Sudáfrica, Corea del Sur, Suecia, Suiza, Turquía, Ucrania, Emirats Àrabs, Regne Unit, Estats Units i Veneçuela.

PUBLICITAT

Medi Ambient

Cal recordar que la limitació de 2.100 per a les carreres es deguda a qüestions mediambientals de respecte i protecció al Parc Natural del Penyagolosa. Precisament cuidar l’entorn forma part de l’essència d’esta competició, especialment preocupada pel patrimoni natural de la zona tant en el recorregut de la prova, la distribució de l’avituallament, reciclatge  de residus, neteja…

PUBLICITAT

Sorteig

Pròxim divendres, 24 de novembre, la Diputació acollirà el sorteig de les 1.500 places de la MIM i 600 de la CSP.

Serà a un acte públic, davant de notari i dels mitjans de comunicació, que comptarà amb la presència del President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, la directora de la Fundación Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, o el director de Penyagolosa Trails HG, Tico Cervera, a més dels clubs organizadors, patrocinadors, representants municipals…

A l’acte es farà un homenaje a la MiM, prova que compleix 20 anys en una edició tan especial serà 2018 i se farà un recorregut pel present i passat de la prova.

A més, es presentarà la camiseta oficial del Campionat del Món de Trail. El sorteig es podrà seguir a la página web de www.penyagolosatrails.com.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Coneix el Mundial de Trail a Castelló | Sense Límits Aventura - […] Una Penyagolosa Trails de rècord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »