BTT: La Nucia ompli

La prova alacantina tindrà 550 ‘bikers’ en acció en la 18ª edició de la Marxa de BTT

Són 550 les places que tenia la Nucia programades per a la seua marxa de BTT i són aquestes les que han omplit. Es tracta d’una cita que cada any congrega a molts aficionats de la bicicleta de muntanya. Queda demostrat que té la seua garantia d’èxit.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

32km

La Nucia centra tots els esforços durant les últimes setmanes en organitzar de la millor manera possible una prova que cada any se supera. Aquesta edició han completat la llista de participants amb les 550 places previstes.

PUBLICITAT

La marxa, que l’organització recorda que no és carrera sinó una lluita de cadascú amb si mateix, sumarà 32km. L’eixida serà a les 10.00h des de la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia. En el mateix lloc estarà instal·lada la meta.

PUBLICITAT

Noms il·lustres

La prova comptarà, a més, amb alguna presència il·lustre. Entre elles, la del campió del món de btt en Master30, Manuel Sánchez Aldeguer. El ciclista d’Elx del CC Mundo Bike-Habitania es va proclamar campió mundial el passat juny a Andorra. També estarà en aquesta edició el biker finlandès Jukka Vastaranta, que va ser campió d’Europa junior XCO 2001, 2º a l’Europeo XCM 2011, i campió de Finlàndia en més de 10 ocasions.

.

PUBLICITAT

Majoria d’edat

Són ja divuit les edicions consecutives que porta la Nucia, el que la converteix en una de les proves més longeves del calendari de marxes de bicicletes de muntanya de la província d’Alacant. La cita, pel seu atractiu i el seu punt geogràfic, permet que molts ciclistes de la Comunitat Valenciana, Albacete i Múrcia participen.

PUBLICITAT

Aquesta prova l’han disputada en edicion anteriors corredors professionals com Abraham Olano, els medallistes olímpics Marga Fullana i Carlos Coloma, Iván Álvarez o Fabian Decker. De fet, va ser Miguel Indurain qui va donar la sortida en l’any 2015.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »