Ple de trails

El K25 de la Calderona mana, però no serà ni molt menys l’única prova

Gata de Gorgos, Castellnovo, l’Olleria o Agost obren el ventall de possibilitats

El K25 de la Calderona és sense dubte la prova estrella del cap de setmana, però no l’única. Ni molt menys. Hi ha carreres per tota la Comunitat. Gata de Gorgos, Castellnovo, Agost i l’Olleria tenen curses programades. I això que s’ha ajornat la que nocturna d’Azuébar. Opcions n’hi ha, i moltes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

K25, pas a pas

La prova de la Serra Calderona té a Serra el seu centre neuràlgic. Diumenge a primera hora del matí es donarà l’eixida i per davant hi haurà 25,5km amb un desnivell de 1.600 metres. El recorregut començarà amb la primera de les pujades, a l’Alt del Pi, que es passa en el km 5. A partir d’aquell punt, descens direcció Serra (km 9), per tornar a pujar en aquesta ocasió a Sierra. Això serà el punt quilomètric 15, des d’on s’inicia un nou descens per després la pujada a Rebalsadors (km 19). Des de Rebalsadors, tot baixada a meta.

PUBLICITAT

Favorits a la Calderona

En homes, s’han de tindre en compte molts noms. El primer, el de l’actual campió: Jose Del Campo. Però també Emili Sellés, que va guanyar ací en el 2006. Però s’haurà de vigilar algun debutant, com Jose Carlos Diaz, que acaba de proclamar-se medalla de bronze en la Copa d’Espanya FEDME en la seua categoria júnior i arriba amb ganes.

En dones, la batalla pareix molt oberta. Està Ana Ortega, tercera l’any passat, però també Maria Jesus Casas, guanyadora del circuit de la Serranía, que a més va ser 6a al 2016 al K25 de la Calderona. Altres noms, amb totes les opcions obertes, són els d’Ana Peydró, Vanessa Benavent, Gloria Company o Patricia Barreda.

PUBLICITAT

Castellnovo Trail

En altres proves programades per al cap de setmana, se celebra la X edició del Castellnovo Trail. La prova està organitzada per l’Ajuntament de Castellnovo. El programa inclou dues proves, la carrera de 20km, que arriba a la 10ª edició, i la 2ª Marxa, d’11km de distància. El recorregut compta, per a les dues proves, d’un 95% de camins i sendes de muntanya.

PUBLICITAT

Gata: Cursa els Tres Tossals

El Grup Espeleològic de Gata de Gorgos organitza la XII Marató per muntanya Marina Alta, III Cursa els Tres Tossals, amb tres distàncies: Marató de 42km i 2.400m/+, amb eixida a les 8.00h; la Mitja marató de 22km amb 1.080m /+ i eixida a les 9.00h, i per últim la cita anomenada Sender, amb eixida a les 09:30h i amb 15km i 600m /+.

PUBLICITAT

L’Ollera i Agost

A les comarques de la Vall d’Albaida i l’Alacantí també hi ha moviment per a diumenge. Per una part, s’organitza la segona edició del Trail de l’Olleria: 23km i 1.100m/+, des de les 9:00h. I a Agost, la 5ª edició del Trail El Ventós amb 15km i 705m/+, i la marxa de 8km. Tot amb eixida a les 9.30h. Per últim, la carrera nocturna d’Azuébar, prevista per al diumenge, ha sigut ajornada. Estava prevista per al diumenge i comptava amb 20km de recorregut.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »