Copa d’Espanya ultrafons a la Comunitat

El ciclisme entra de ple en la Comunitat amb dues proves puntuables per al nou circuit que avala la Federació Espanyola

El Desafiament Titànic d’Orpesa el 26 de maig i les 24 hores de Xest formen part del calendari

El passat juliol la Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) va aprovar la nova disciplina ciclista d’ultrafons amb la previsió de l’organització de la primera Copa d’Espanya d’Ultrafons per a 2018 i també dels Campionats d’Espanya a partir del 2019. De les quatre proves programades, dues són a la Comunitat Valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Quatre proves formen el calendari per a la nova Copa espanyola. La primera les 24 hores MADFORM al circuit de Catalunya a Montmeló els dies 21 i 22 d’abril, el segueix les 12 hores Trackman Cycling al circuit d’Andalusia a Almeria el 5 de maig per celebrar la tercera i la quarta ja a la Comunitat.

Primer a Orpesa el 26 de maig, el Desafiament Titànic, l’única prova en carretera i contrarellotge, per finalitzar amb les 24 hores Cyclo Circuit els dies 30 de juny i 1 de juliol al Circuit Ricardo Tormo de València. Cal participar en almenys tres proves per ser a la classificació final que deixarà clars els campions de cada categoria després de sumar els punts obtinguts en cada prova.

PUBLICITAT

Homes, dones, mixtes…

Una nova disciplina en la qual competeixen junts homes, dones i equips mixtes de totes les edats en les modalitats de solitari, duo i equips de 4 a 8 integrants que alhora es divideix en masculí, femení i mixt per als ciclistes elit, sub-23 i màster 30, 40, 50 i 60. És aquesta l’única disciplina en ciclisme en la qual es poden competir en duos o equips mixtes. També podran competir els que no tinguen llicència, encara que per això hauran de pagar la llicència d’un dia o dos, ja que tots els competidors han d’estar federats.

PUBLICITAT

Aparador d’esportistes

Serà un nou aparador per donar-se a conèixer com a esportista d’elit reconegut per la federació i el Consell Superior d’Esports (CSD), tant a nivell individual com d’equip, una gran ocasió per donar visibilitat a equips elit-sub-23, màster i clubs o tendes de ciclisme, fins i tot a grups d’amics en què els patrocinadors tindran un enorme protagonisme i reconeixement.

PUBLICITAT

Porta oberta a beques

A més, un dels avantatges serà poder accedir a les beques i subvencions de les diferents comunitats i ajuntaments d’Espanya, així com a ajudes de particulars com les del projecte FER de la Fundació Trinidad Alfonso, tant a nivell particular com d’equip o club. A més del reconeixement en premsa i en la comunitat ciclista per ser una disciplina ciclista en la qual s’aconsegueixen veritables gestes que produeixen admiració.

PUBLICITAT

Una nova disciplina en què es competeix al límit i en la qual es viuen noves experiències com una gran convivència en les proves entre companys no només del mateix equip, també amb la resta de ciclistes i amb familiars i amics, rodar de nit, planificació de les proves i estratègies d’equip, i moltes més experiències noves i satisfactòries.

Tot en dos mesos

Es tracta d’un nou repte ciclista agrupat en poc més de dos mesos que és a l’abast de tots els ciclistes per la quantitat de categories que ofereix, sense excloure ningú.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »