El Mundial XTerra de Gil i Ribera

Dos valencians disputen el Campionat del Món Xterra de triatló amb una destacada actuació

Jordi Gil, de Castelló de Rugat, va ser 3r del seu grup d’edat i Amparo Ribera, de Fontanars dels Alforins 13ª

Estar bojos i ser valents és un senyal d’identitat de totes aquelles persones, esportistes en aquest entorn, que decideixen fer un viatge de quasi 40 hores d’aeroport en aeroport per acabar a una illa de Hawai, en meitat del Pacífic, i lluitar per un Campionat del Món.


Al Mundial de Triatló XTerra

 


Bitllet guanyat

El Mundial XTerra era el premi de dos valencians, Jordi Gil, de Castelló de Rugat, i Amparo Ribera, de Fontanars dels Alforins. S’ho van guanyar a la cita de Tarragona i ella el va animar a ell, que sembla que només li faltava una xicoteta espenta per decidir-se. Analitzada la situació, els dos es van embarcar en un viatge meravellós amb un objectiu esportiu.

La cita va ser a finals del passat octubre. Els objectius dels dos eren competitius, però especialment pensaven en gaudir del moment de disputar un Mundial. Ara bé, cadascú lluita al màxim sempre, i els dos van tindre un bon rendiment.

PUBLICITAT

Gil, tercer

Gil va ser tercer del seu grup d’edat, amb una natació que el deixava satisfet, una bicicleta btt que el deixava un sabor diferent, amb problemes per hidratar-se en perdre el bidó d’aigua, i una carrera a peu en què va perdre dues places en una carrera que dominava però que sabia que era en l’últim sector on podria penalitzar l’esforç.

PUBLICITAT

Ribera, 13ª

Ribera, per la seua part, arribava a meta cansada, sí, però va esclatar d’emoció en donar-se compte del que havia fet. Havia finalitzat el Mundial i a més amb una meritòria 13ª plaça en el seu grup d’edat. Un resultat que, en realitat, era possiblement el de menys quan del que es tracta és de posar en pràctica tot l’entrenat. Traure de dins tot el potencial.


Sense Límits Aventura al teu WhatsApp

 


PUBLICITAT

Jordi Gil i Amparo Ribera ho van fer i hi tornarien. Des de Castelló de Rugat i Fontanars, fins on els diguen. Perquè estan bojos però també són valents en això d’agafar un bou per les banyes i tirar endavant. Encara que siga a l’altra part del planeta.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] El Mundial XTerra de Gil i Ribera […]
  2. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Jordi Gil, triatleta de Castelló de Rugat, pòdium GGEE al Mundial XTerra a Hawaii […]
  3. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] El Mundial XTerra de Gil i Ribera […]
  4. Els esportistes d’aventura 2017 | Sense Límits Aventura - […] El Mundial XTerra de Gil i Ribera […]
  5. 2 pòdiums en 12 hores | Sense Límits Aventura - […] El Mundial XTerra de Gil i Ribera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »