La temporada perfecta de Laia Cañes

La corredora de Castelló Laia Cañes torna a guanyar la Spain Ultra Cup «M», tanca una temporada plena de grans resultats, i ja pensa en un 2018 on…

Un 2017 d’ensomni. Així podium definir el que ha estat esta temporada de Trail per a la corredora de Castelló Laia Cañes (Sport HG-Aml Sport) que fa uns dies va posar un punt i final en possitiu revalidant el títol a la Spain Ultra Cup «M», en una temporada en què a més ha sumat entre d’altres coses la seua primera victòria a la Penyagolosa Trails, una setena plaça al Mundial de Trail a Itàlia i el pòdium a la CCC del Ultra Trail del Mont Blanc. Quasi res…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Consolidació…

Commençava l’any més difícil de la seua carrera. El que havia de ser de la consolidació després d’un 2016 amb bons resultats. El 2017, però ha estat encara millor per a Laia Cañes que ha aconseguit mantindre un gran rendiment durant molt mesos gràcies al seu esforç i treball i gràcies a tot l’equip del que ha anat rodejant-se en este món del Trail cada volta més exigent, amb l’ajuda de Nacho Martínez, Belén Agut, José Manuel Tena, Toni Iserte… als que la mateixa Laia agraïa recentment en el seu facebook.

PUBLICITAT

Un gran balanç

«La temporada en general ha estat molt bona» explica Laia a Sense Límits Aventura. «Els objectius principals s’han aconseguit amb un bon nivell de rendiment, l’he pogut mantindre més o menys constants i he aprés moltes coses que em serviran per a un futur» indica.

«Això junt amb totes les vivències, noves muntanyes, llocs, companys i companyes de fatigues que he conegut fan que la temporada 2017 haja sigut molt especial per a mi».

Una temporada en què va arribar la somniada victòria a la MiM després de 5 legones places consecutives, va acabar en la posició 7 al Mundial de Trail disputat a Itàlia, va reeditar el pòdium a la CCC de la Ultra Trail del Mont Blanc, que al 2015 va ser el seu trampolí cap a l’elit del Trail i el tanca guanyant de nou un altre gran títol com la Spain Ultra Cup.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

La clau, el cos

El 2017 acaba per a Laia ple de bons resultats. L’últim elque va aconseguir fa 10 dies guanyant la Haría Extrem a Lanzarote, i revalidant el títol en la Spain Ultra Cup «M» cirtcuit nacional de Trail. I això que enguany no ha pogut competir amb la normalitat de l’any passat.

«Pel tema del calendari no savia si podria fer el circuit complet, amb el mundial, la CCC… Però finalment el cos m’ho ha permés i estic molt contenta perquè és un gran circuit amb unes curses i una organització fantàstica» explica Laia.

Acabant amb victòria

L’última d’elles a Lanzarote, a la Haría Extrem on arribava per darrere a la classificació però va acabar guanyant i duent-se la general. «Va ser una prova rapidíssima, frenètica. Es notava que ens jugavem el circuit i anavem molt ajustades fins el Mirador del Rio. A partir d’eixe punt vaig poder obrir un poc més de distància però no va ser gens fàcil».

«Repetir victòria a la Spain Ultra Cup sempre fa il.lusió, vol dir que has seguit treballant bé, amb constància i progressió, i això suposa una gran motivació per a seguir endavant».

PUBLICITAT

I al 2018… un repte molt especial

Toca ara descansar -el cos i la ment- i recuperar forces per afrontar un 2018 que serà igual o més enxigent que el 2017. I que té un objectiu molt especial per damunt de tots.

«No puc amagar que el meu gran objectiu es estar a la línea d’eixida del pròxim Campionat del Món de Trail, pròxim 12 de magia, a ma casa, a Castelló. No serà faena fàcil, i no sé si ho conseguiré… però del que si estíc segura és que vais a intentar-ho amb totes les meues forces, entrega, capacitar de sacrificio i máxima il.lusió. Només per això, passe el que pase, ja haurà paga la pena».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] La temporada perfecta de Laia Cañes […]
  2. Histories SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] La temporada perfecta de Laia Cañes […]
  3. Dia de la Dona… aventura | Sense Límits Aventura - […] La temporada perfecta de Laia Cañes […]
  4. “El Mundial de Trail és la competició de la meua vida” | Sense Límits Aventura - […] La temporada perfecta de Laia Cañes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »