Peña Rubia, última del Xitxarra

El Club de Deportes de Montaña y Escalada de Villena organitza la prova que tanca el calendari ‘xitxarrer’

23,7km i 1.250m+ en la Mitja Marató per tancar el pròxim diumenge, oficialment, un circuit de 9 proves

Sembla que no volguera acabar-se la temporada perquè no parem amb carreres d’alt nivell. Aquesta setmana seguim amb un plat fort. Una d’aquestes carreres que, en si mateixa, té una importància capital. La Mitja Marató ‘Sierra de Peña Rubia’ de Villena tanca diumenge 3 el circuit Xitxarra Trail 2017.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Fa un mes es va disputar la penúltima prova, a Agres i l’entorn de les seues caves. Ara l’escenari canvia però no l’espectacle, i ho fa en l’ambient de Villena, amb la muntanya que, sembla que no a primera vista, però amaga secrets. Llocs espectaculars per gaudir de la natura però també per donar-li gas a les cames, als pulmons i al cor, per lluitar  per una classificació final.


La Peña Rubia tanca el Xitxarra

 


PUBLICITAT

La 9ª del circuit

Aquestes classificacions seran les del dia, les de la pròpia prova, però també les diferents generals que estan en joc. El Club de Deportes de Montaña y Escalada Trail Villena és l’encarregat d’organitzar la 7ª Mitja Marató de Muntanya “Sierra de Peña Rubia”, en col·aboració amb l’Ajuntament de Villena. És la 9ª prova del circuit Xitxarra.

Inscripcions obertes

Ep! Que segueixen les inscripcions obertes. Fins el dia 30 es poden fer per internet aquí, però també serà possible el mateix dia de la carrera, abans de les 8.39h.

PUBLICITAT

Distàncies

El recorregut del trail llarg és 23,7km amb 1.250m+, mentre que la carrera curta i també senderista constarà de 9km i 550m+. Les tres modalitats eixiran des de la Urbanització Peña Rubia de Villena a les 9.00h. Hora límit per a la cursa llarga, les 13.30h.

PUBLICITAT

Classificacions

Que sí, que les classificacions estan pràcticament decidides, però sempre pot haver algun canvi en algunes de les posicions. L’emoció d’una última prova està latent. I si no, que s’ho pregunten als que lluiten per mantindre’s en els podis.

PUBLICITAT

La classificació general en homes la lidera Jordi Albero, (Trivici Team) amb 3.312 punts, seguit per Carlos Sánchez (CA Alcoy), amb 3.278, i José Miguel Villanueva (Trivici), que és el tercer amb 3.168.

En la general femenina, el domini és per a Leticia Miralles (Aper Alcoi), que és, a més, la 6ª classificada de la general global entre homes i dones, amb 2.837 punts. Segona és Vanesa García (CE Callosa de Segura) amb 2.247, mentre que Kina Amorós (CDME Trail Villena) és tercera amb 1.875.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] Peña Rubia, última del Xitxarra […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Peña Rubia, última del Xitxarra […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »