Terol obri la temporada de neu

Les baixes temperatures permeten que pròxim cap de setmana s’obriguen les estacions de Javalambre i Valdelinares

S’ha fet esperat però ja ha arribat. I de colp. Les baixes temperatures s’han instal.lat a les zones interior de la Comunitat Valenciana, i també a les Comunitats pròximes com ara la de Terol, on estan les dos estacions que tenim més a prop de la Comunitat Valenciana: Javalambre i Valdelinares. Pròxim cap de setmana 2 i 3 de desembre obrin ja les seues instal.lacions avançant-se a l’obertura en altres punts del Pirineu.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Les primeres…

Arriba el fred i amb el fred la neu. Tot i que el cel no ha descarregat, les baixes temperatures, especialment nocturnes, han permés posar en marxa els canons de neu perquè les pistes d’esquí de Javalambre i Valdelinares puguen obrir les seues instal.lacions pròxim cap de setmana del 2 i 3 de desembre amb un total de 15 kilòmetres disponibles per a poder esquiar.

S’avancen així a algunes altres estacions del Pirineu que hauran d’esperar al dimarts 5 de desembre per poder estar en marxa.

PUBLICITAT

15 km

El fred intens i l’absència de vent ha permés produir amb normalitat la neu de manera que les dos estacions obriran quasi al complet de la seua capacitat: 15 km de domini esquiable en total. A més, per a estos dies està previst que puguen arribar les primeres precipitacions en forma de neu de manera que es presentarà un gran aspecto per aquells que vullguen acostar-se a unes estaciones d’esquí que any rere any deben la visita de molts esquiadors de la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Terol obri la temporada de neu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »