Torremendo tanca la temporada

El Ducross Extremme completarà la tercera cita, dissabte 2 de desembre per la vesprada

Les proves de la Federació de Triatló arriben al final amb la carrera d’Orihuela

El Ducross Extremme 2017 consta de tres proves, i ja tenim ací l’última. És el duatló cross Torremendo d’Orihuela. A més, no és que siga aquesta l’última carrera del circuit, sinó que és l’última de duatló de la temporada 2017. La Federació Valenciana de Triatló tanca d’aquesta manera l’any a l’espera de que comence una nova campanya al gener.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Decideix els guanyadors

El Ducross Extremme es va començar a Banyeres de Mariola i va continuar amb la cita del Ciutat d’Elx. Una carrera que, a més, va ser Campionat Autonòmic. Ara, pràcticament un mes després de la prova de Banyeres, es tanca la competició amb la cursa que ha decidir els guanyadors de les classificacions finals. Orihuela es prepara per rebre la cloenda en competició, amb el Ducross Torremendo.

PUBLICITAT

Recorregut

La carrera, organitzada pel Segura Vinalopó OTC, serà dissabte a les 14.00h, amb la primera eixida a les 15.00h, i amb el recorregut clàssic en distància, és a dir 5km a peu, 20km de btt i altres 2,5km a peu.

PUBLICITAT

La primera carrera a peu constarà de dues voltes de 2,5km que, això sí, tindran bastant desnivell. Després, en agafar la btt, hi haurà un primer enllaç de 2,7km i després dues voltes a 9,5km cadascuna, amb un segon enllaç de 2,7km per completar 24,4km. L’últim sector, la carrera a peu que tanca la cursa, serà de 2,5km, una sola volta.

PUBLICITAT

Jocs Escolars

Al matí, des de les 9.00h, tindran lloc els Jocs Escolars. Els horaris seran els següents depenent de les categories: a les 10:00, els cadets (2200m/8000m/1400m); 10:45 els infantils (1400/5600m/1000m); 11:30 els alevins (1000m/4000m/570m); 12:15 els benjamins (440m/2000/140m); i 12:40 els més xicotets amb el multiesport (250m/1000m/140m).

PUBLICITAT

AUTONÒMIC DECIDIT

El Ducross va viure un dels seus moments més especials la passada setmana, quan es va decidir el Campionat Autonòmic. Va ser a Elx, amb triomfs de Santiago Juan (CE Colivenc) i María Jesús Sánchez (Gardens Solutions Elx-Enduro).


Ducross: Juan i Sánchez, campions autonòmics

 


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Torremendo tanca la temporada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »