El rei de la resistència

El corredor alacantí Vicente Juan García guanya el Desert Ultra a Namibia i es fa amb l’exigent circuit Beyond The Ultimate

Un altra victòria més i ja en van… moltes. Tantes que hem perdut el compter. Un altre circuit i ja en va altres tants. El corredor alacantí Vicente Juan García Beneito ha guanyat el Desert Ultra, prova de resistència per etapes al Desert de Namibia, on ha guanyat de forma clara sent el primer en recòrrer els 250 km en 5 etapes a este pais Africa. Altra xinxeta en el mapa mundi de victòries de Vicente Juan. «Ara toca ja descansar» diu. Vorem fins a quan…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Namibia…

Que este alcantí a mig camí entre Villena i Alcoi és el millor corredor del món en proves de resistència per etapes en condicions extremes ningú no ho discuteix. Només hi ha que vore el seu currículum amb victòries. Esta volta ha estat el Desert de Namibia, al sudoest d’Africa, com abans havia estat Hawaii, Costa Rica, Egipte, Laponia, Xile, Xina, Australia, Perú, Camboya…

A Namibia ha estat demostrant Vicente Juan García en els últims dies que no hi ha qui puga amb ell en esta modalitat de proves per etapes de resistència en autosuficiència. Esta volta era desert, com altres vegades han sigut paisatges de gel a Laponia o muntanyes i volcans, també en este 2017 a Hawaii.

De Hawaii al cel

Una victòria en el gel


PUBLICITAT

Domini absolut…

Al Desert Ultra a Namibia Vicente Juan ha acabat primer dominant de principi a fi la prova, guanyant 4 de les 5 etapes i acabant en la general en primera posició amb un temps total de 27 hores 40 minuts, amb quasi 7 hores d’avantatge respecte del segon, Steve William 34h19′, i del tercer classificat Si Bayliff amb 34 h 21′.

PUBLICITAT

…i patiment

Acostumats a la victòria des de la distància sembla fàcil. No ho relata així el protagonista en paraules per a Sense Límits Aventura. «Ha costat i hem patit molt. Una carrera molt dura, al final amb 257 km, molta calor, molta arena. Especialment l’etapa llarga de 92 km» indica Vicente Juan recent aterrat a casa.

L’experiència al désert i en proves paregudes li van servir de gran ajuda. «Molt satisfet de com hem gestionat la carrera en general, sense cometre errades en l’alimentació, hidratació, el ritme… alguna dificultat amb els peus, però molt contents de com ha anat».

PUBLICITAT

Beyond the Ultimate 

Amb la victòria al Desert Ultra a Namibia Vicente Juan suma la seua tercera victòria dins del Circuit Beyond The Ultimate, i es fa també amb la general global d’un circuit molt exigent de 4 proves arran del món que combina superficies i condicions climàtiques diferents. Desert i calor a Namibia al Desert Ultra, gel i fred a Laponia al Ice Ultra, selva amazónica al Perú a la Jungle Ultra i una prova d’alta muntanya a l’Himalaia que encara no s’ha disputat.

«No es fa tots els anys», explica Vicente Juan. «Vull anar, però la próxima edició serà en 2019, d’ací allà vorem que passa, però el circuit està guanyat». Amb el Beyond The Ultimate Vicente Juan completa un currículum espectacular on també apareix el Gran Slam The Four Deserts, en 2012, únic en fer-ho en un mateix any i el repte del Gran Slam 5 continent, 5 proves d’ultra distància en cada un dels 5 continents en 2015.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] El rei de la resistència […]
  2. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] El rei de la resistència […]
  3. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Juan García Beneito, corredor d’ultra fons de Villena, guanyador del circuit Beyond The Ultimate, aconseguint victòries a proves de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »