La temporada perfecta de Jonatan Flor

L’escalador d’Elda acaba l’any guanyant la Copa d’Espanya d’Escalada de Búlder, i suma tres títols en este 2017

Mari Alarcón Grau, subcampiona de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc

Una temporada perfecta i redonda, confirmant el seu domini en l’escalada nacional. L’alacantí Jonatan Flor va aconseguir passat cap de setmana la victòria a Barcelona a la última de les proves que integraven la Copa d’Espanya d’Escalada Búlder. Nou títol a la boltxaca de Jonatan que este 2017 ha sumat també el Campionat d’Espanya en Bloc i la combinada. Una evolució perfecta de cara a les seues aspiracions internacionals…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


De nou a Barcelona…

Barcelona va ser de nou l’escenari on Jonatan Flor va aconseguir altre títol nacional d’escalada. En este cas es tractava de la Copa d’Espanya d’escalada Búlder, competició composada per 4 proves (Madrid, Bilbao, Plasencia i Barcelona), i on l’escalador d’Elda ha deixat clar novament el seu domini a nivell nacional.

Jonatan, que ja havia guanyat a les proves disputades a Madrid i Bilbao, va repetir victòria a Barcelona, esta volta al rocòdrom del Sharma Climbing, i esta volta una victòria molt ajustada per davant de Jerome González y Cristian Gutiérrez.

PUBLICITAT

4 Copa d’Espanya

Amb el títol aconseguit a Barcelona passat cap de setmana, Jonatan Flor es confirma com el gran dominador de la competició que premia la regularitat al llarg de les diverses proves.

Flor, tot i ser encara molt jove, ha aconseguit ja guanyar en 4 occasions la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc, esta volta, a més, sent la vegada que ho ha fet de forma més ampla amb un total de 365 punts pels 255 d’Eric López i 231 de Javi Cano.

https://twitter.com/JFlorPodium/status/935110371584733184


PUBLICITAT

Ple de resultats

Amb esta victòria a la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc Jonatan Flor tanca un 2017 absolutament redó en l’àmbit nacional ja que recentment es va proclamar guanyador del Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc i va vèncer també al Campionat d’Espanya de Combinada (Dificultat, Velocitat i Bulder)

Títols de dos en dos


PUBLICITAT

El somni olímpic

Consolidat absolutament a l’àmbit nacional, Jonatan manté la seua voluntat de continuar millorant en les compes internacionals, sense perdre de vista un dels seus grans somnis: poder participar als JJOO de Tokio 2020 on l’escalada estarà present com a modalitat esportiva per primera vegada a la seua història.

PUBLICITAT

Alarcón, doble subcampiona

En categoria femenina la victòria final de la Copa ha estat per a l’escaladora basca Itziar Zabala que va acabar segona a la última prova a Barcelona, i va impedir que la valenciana Mari Alarcón poguera aconseguir la Copa. Alarcón, valenciana, però que resideix a Lleida i competeix amb la Federació Catalana, es va quedar a les portes del títol.

A Barcelona Alarcón va fer pòdium, tercera per darrere de Itziar, i a la general va sumar un total de 300 punts, que la fan subcampiona de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc per darrere d’Itziar Zabala amb 345. Alarcón suma un segon subcampionat després d’haver quedat segona també al Campionat d’Espanya.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Històries SLA 2017 | Sense Límits Aventura - […] La temporada perfecta de Jonatan Flor […]
  2. Esportistes d’aventura de l’any 2017 | Sense Límits Aventura - […] Jonatan Flor, escalador d’Elda que enguany ha aconseguit la victòria a la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc i al…
  3. Jonatan Flor, a la Copa del Món | Sense Límits Aventura - […] La temporada perfecta de Jonatan Flor […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »