Cap de setmana de Trail

Peña Rubia a Villena i Navarrés, principals cites d¡un cap de setmana ple de carreres per muntanya

Que sí, que sembla que no, però cada cap de setmana està ple de curses de muntanya. Aquest no és una excepció, ni molt menys, perquè en són  un bon grapat. Fins a sis. Les més destacades, les de Navarrés, corresponent al Circuit Trail Valencia-Cajamar, i la de Peña Rubia de Villena, que tanca el circuit Xitxarra 2017 i decideix les classificacions finals.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Navarrés

A Navarrés arriba el Circuit Trail Valencia-Cajamar. És la tercera prova d’aquesta seguida de curses que hi ha programades. Abans es van disputar les de Cofrents, el passat 15 d’octubre, i Vallada, el passat 12 de novembre. Ara arriba Navarrés amb el seu menú doble, amb la prova trail de 20,2km, i l’sprint de 10,8. És important aquesta tercera cita del calendari Cajamar perquè després, fins el 21 de gener quan arribe la cita d’Ontinyent, el Circuit Trail Valencia no torna a la competició.

PUBLICITAT

Xitxarra: Peña Rubia

El Club de Deportes de Montaña y Escalada de Villena organitza la prova que tanca el calendari del circuit Xitxarra i ho fa diumenge amb els 23,7km i 1.250m+ de la Mitja Marató. El recorregut del trail llarg és 23,7km amb 1.250m+, mentre que la carrera curta i també senderista constarà de 9km i 550m+. Les tres modalitats eixiran des de la Urbanització Peña Rubia de Villena a les 9.00h.

La classificació general en homes la lidera Jordi Albero, (Trivici Team) amb 3.312 punts, mentre que en dones el domini és per a Leticia Miralles (Aper Alcoi).


Peña Rubia, última del Xitxarra


PUBLICITAT

Ibi: Pous de neu

Diumenge una de les cites més particulars serà el Trail Pous de Neu, corresponent al Circuit Trail Vall del Joguet 2017. La cita serà a Ibi (Alacant), amb dues modalitats, el trail de 20km i 900m/+ que eixirà a les 10.00h, i la modalitat senderista, de 16km i 500m/+ que tindrà lloc a les 09.00h.

PUBLICITAT

Serra d’Irta

La segona edició del Trail Serra d’Irta, diumenge dia 3, està organitzada pel Club Deportivo Triatlón Peñíscola i proposa dues distàncies. La més llarga, de 21km pel paratge d’Irta més emblemàtic, i la més curta de 15km, que es pot fer a modus de trail o bé optar per la via del senderisme, més tranquil·la. La previsió és comptar amb quasi 300 participants en la línia d’eixida. Els horaris són els mateixos per als dos trails, tant el de 21km com el de 15km eixiran a les 10.00, però els 15km de senderisme tindran l’eixida a les 9.00h. Tot es farà amb Peníscola com a eixida i meta.

PUBLICITAT

Simat

La Societat Esportiva La llebre organitza diumenge dia 3 la tercera edició del Simat Trail Series, a Simat de la Valldigna. Una competició que acull diferents carreres, distàncies i modalitats. Està el Trail Penalva, amb 19km, eixida a les 09:30h i una distància de 19,00 Km amb 1.100m /+. A la mateixa hora es donarà l’eixida de l’Esprint Trail, amb 14,5km i 650m/+. També està la carrera Sprint Vertikal, d’1,46km de distància però amb 450m/+. L’eixida d’aquesta prova serà a les 09:45h. Abans, just deu minuts abans de fet (09:35h), serà l’eixida de la Marxa Senderista de 13,7km, amb 555m /+.

Garrote Trail

Ja són quatre les edicions del Garrote Trail que es viu amb molta intensitat a les localitats d’Higueras i Pavías. Es tracta de dues curses de muntanya de diferent quilometratge, una de 25km amb un desnivell de 1.029 m/+, i una altra de 14km amb la denominació Sprint 14k. La carrera llarga eixirà a les 9.00h, i la curta a les 9.30h. També hi haurà al llarg del matí un Trail per a xiquets. I tot com a centre neuràlgic la Plaça de l’Ajuntament d’Higueras.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Peña Rubia es queda a casa | Sense Límits Aventura - […] Cap de setmana de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »