La Peña Rubia es queda a casa

L’última prova del Circuit Xitxarra corona José Antonio Mena i Eva María Ortuño, dos corredors del CDME Trail Villena

La Mitja Marató de Muntanya Sierra de Peña Rubia ha posat el punt i final al Circuit Xitxarra 2017 i ho ha fet deixant com a guanyadors a la prova de Villena a José Antonio Mena i Eva María Ortuño. La prova, última del circuit ‘xitxarrero’, ha deixat clares les classificacions generals. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Trail llarg de Villena

La victòria en categoria masculina ha estat per a José Antonio Mena García, del CDME Trail Villena, amb 02:13:38. En segona posició es classificava José Ángel Rueda, del C.E.M. Jabalís Dorados, amb 02:19:56, mentre que el podi el tancava Luis Sánchez Serrano, del Villena Orientación, amb 02:22:27.

En dones, s’imposava amb claredat Eva María Ortuño, del CDME Trail Villena, amb 02:37:32. Tanta claredat que, fins set minuts i mig després no arribava la segona classificada, Gemma Macía Blasco (Independent), amb 02:45:02. En la tercera posició i completant el podi, se situava Jessica Asensio (CDME Trail Villena), amb 02:55:36.

PUBLICITAT

Sprint Trail: Micó i Spirit

En la prova curta, els tres homes que ocupaven el podi eren Javier Micó Requena, amb 55:26, que era el guanyador amb un poc més de mig minut respecte a Raúl Miñana Llopis, que arribava amb 56:06, i Rubén Martínez Juan, que arriba amb 56:46. Els tres, independents.

En la categoria femenina, era María Spirit la vencedora amb una ampla solvència. El seu temps de 1:02:20 feia que haguera de passar més de deu minuts fins que arribara la segona, Bárbara Navarro (1:13:28), i quasi un quart d’hora fins la tercera classificada, que era Rosa María Rodríguez (1:16:02).


Cap de setmana de Trail


PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Les proves de 2017

L’edició del Circuit Xitxarra Trails 2017 ha passat per la Pujada la Penya el Frare de Muro d’Alcoi (12 de març), el Trail Fira de Tots Sants (26 de març), el Reconco Trail Biar (1 de maig), la Pujada al Montcabrer (14 de maig), la Blasca Trail Banyeres de Mariola (24 de setembre), el Solana Trail de Beneixama (8 d’octubre), el Trail de Bocairent (22 d’octubre), el Trail Les Caves d’Agres (5 de novembre) i la Mitja Marató de Muntanya Sierra de Peña Rubia de Villena el passat cap de setmana.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »